HTC Desire 500 te koop in Nederland

desire-500Het is even stil geweest rondom nieuwe smartphones van het merk HTC. Het laatste nieuwsbericht wat we over HTC geschreven hebben ging over de HTC One. Naast de One serie heeft HTC ook nog altijd de Desire serie. Een nieuwe smartphone uit deze reeks is de HTC Desire 500: Een goedkope alleskunner.

HTC Desire 500: veel voor weinig

De HTC Desire mag gerust een uitstekende middenklasser heten. Dit nieuwe toestel is als los toestel beschikbaar voor een schappelijke prijs van € 243,- en is gratis in combinatie met een telefoon abonnement.

Specificaties van de HTC Desire 500

Telefoonabonnement.nl biedt alle acties rondom de HTC Desire 500 al aan op de website en hier kan je ook terecht voor alle specificaties. We zullen de belangrijkste specificaties hier met je delen:

De nieuwe Desire 500 beschikt o.a. over een 4.3 inch scherm met een hoge resolutie van 480 x 800 pixels. Daarnaast vind je onder de motorkap van het nieuwe toestel een krachtige quad core processor met 1,2 GHz en een uitstekende camera met 8 megapixels. De Desire 500 draait op het besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean.

Tegenwoordig noemen we een smartphone met dergelijke specificaties een middenklasser. In het begin van dit jaar zou deze nieuwe telefoon nog behoren tot de high end smartphones.

htc-desire-500

Prijs en beschikbaarheid

Zoals eerder gezegd is de Desire 500 verkrijgbaar vanaf € 243,- en gratis in combinatie met een telefoonabonnement. Hiermee is hij ruim € 300,- goedkoper dan de HTC One. Het toestel is per direct beschikbaar.

Lees alle nieuws over HTC
Bekijk de beste aanbiedingen van HTC Smartphones
Bekijk de specificaties van de HTC Desire 500

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones