Verschillende HTC U foto’s voor lancering 12 januari

Verschillende HTC U foto’s voor lancering 12 januari

HTC U is trending deze week. We worden bijna bedolven onder de smartphone lekken van de Taiwanese fabrikant. Zowel over de HTC U Ultra als de HTC U Play wordt veel gelekt.

Het is zelfs zo druk met lekker over allerlei smartphones van HTC dat wij niet zeker meer kunnen zeggen welke welke is. Zo zijn de laatste foto´s van de HTC U Ultra. Maar aangezien de foto´s een enkele camera hebben, is dat nog maar de vraag. Misschien is het wel de HTC U Play. Daar komt nog bij dat de gelekte telefoons allemaal niet lijken op de toestellen die we voorbij zagen komen in de HTC Promofilm.

HTC U onduidelijkheid

Het mag duidelijk zijn dat er nogal wat vragen heersen over de aankomende toestellen. Waarschijnlijk zien we donderdag 12 januari twee U toestellen, de HTC U Ultra (Ocean Note) en de HTC U Play. Eerder deze week lekte de vermoedelijke specificaties voor de beide smartphones. De U Ultra wordt een vlaggenschip phablet met een 6-inch beeldscherm en de snelle Snapdragon 835 processor. De U Play is een mid-range smartphone met de focus op zijn 16-megapixel hoofd en selfie camera. Echter, het lijkt er nu op dat dit niet de werkelijke specificaties zijn.

HTC U

Het doorgaans betrouwbare Venture Beat meldt dat de HTC U Ultra / Oceaan Note geen dubbele hoofdcamera zal hebben. In plaats van twee camera’s krijgt het toestel een 12-megapixel camera. Het is dezelfde camera uit de Google Pixel en Pixel XL, de beste smartphone camera’s van het moment. De HTC Ocean Note wordt zelfs nog beter. Want de camera software wordt verbeterd door de fabrikant uit Taiwan. Testen zullen echter moeten uitwijzen of die verbeteringen de camera beter of juist slechter maken.

Laatst geruchten HTC U Ultra specificaties

Volgens een bron, die bekend is met de plannen van de Taiwanese fabrikant, zal de U Ultra een Qualcomm Snapdragon 821 processor hebben. Niet de nieuwere en meer krachtige Snapdragon 835. Volgens de laatste geruchten heeft de HTC U Ultra / Ocean Note een 5,7-inch Quad-HD beeldscherm en een kleiner scherm bovenin. Een scherm vergelijkbaar met het tweede scherm van de LG V20. De smartphone draait op Android 7 Nougat met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Men verwacht een flinke batterij 4.000 mAh. We mogen verwachten dat je de accu snel kunt opladen dankzij de Quick-Charge 3.0 techniek van Qualcomm.

HTC U

De nieuwe foto’s bevestigen een enkele camera en een flinter dun design. Waarschijnlijk hebben beide U telefoons geen 3,5 mm koptelefoon aansluiting. We kunnen echter niet met zekerheid zeggen dat deze foto’s van de U Play, de U Ultra of misschien wel de HTC 11 zijn. De geruchten bevestigen elkaar niet en het blijft dus een grote vraagteken welke smartphones we morgen gaan zien.

Wij houden je op de hoogte van de nieuwe HTC U toestellen die HTC morgen presenteert.

HTC U

HTC U

HTC U

HTC U

HTC U

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones