HTC
9 april 2016 door in HTC.

Komende week gaat het gebeuren. HTC lanceert zijn nieuwe vlaggenschip officieel. Vanaf volgende week zullen we zien of HTC weer helemaal terug is. De Taiwanese producent van smartphones zelf is geobsedeerd zijn nieuwe vlaggenschip. In verschillende teasers heeft de fabrikant ons grotendeels al verklapt wat wij kunnen verwachten. Samen met de eerder gelekte foto’s en specificaties is er al een goed beeld te krijgen van wat wij komende 12 april gaan zien. We nemen je even mee in de berichten over de HTC 10.

HTC Teasers

Veel later dan concurrenten Galaxy S7 of de LG G5 verschijnt de HTC 10 komende week op het toneel. Het nieuwe vlaggenschip van HTC kun je waarschijnlijk over een paar weken kopen. Het ontwerp van de nieuwe HTC is duidelijk herzien, maar de aluminium behuizing die kenmerkend is sinds de HTC One M7 is gebleven. HTC heeft ons al tijdje geleden uitgenodigd voor een evenement in zowel New York, London als Taipei. Vervolgens hintte de Taiwanese smartphone fabrikant op de ‘Snelste en soepelste prestaties’, de nieuwe ‘BoomSound’, ‘wereld klasse camera’s’ en het strakke design van de HTC 10. Met onder andere bovenstaande plaatje wil HTC ons vertellen dat zij volledig zijn geobsedeerd over hun nieuwe smartphone.

Waar gaat de HTC 10 zich mee onderscheiden?

Het eerste kwartaal van 2016 zijn er enkele prachtige smartphones uitgekomen. Denk aan de Samsung Galaxy S7 met zijn super heldere scherm, de LG G5 die meteen opvalt door de dubbele camera en een vonkel nieuwe modulair systeem en afgelopen week de Huawei P9 met bijna professionele Leica camera’s setup maar zeer bescheiden HD scherm. Stuk voor stuk hebben de toestellen hun expertise. In welke hoek gaat HTC zijn paradepaardje neerleggen? Wordt de HTC een verleiding voor de smartphone fotograven? Voor de hardlopers die een goed stukje muziek willen tijdens de training? Volgens de teasers van HTC kan het toestel in ieder geval alles, met een zeer lange accuduur. Wij zullen de HTC 10 pas volgende week gaan zien, horen en voelen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones