18 september 2014 door in HTC.

HTCHTC komt binnenkort mogelijk met een nieuwe versie van de One M8, het vlaggenschip van de smartphonefabrikant. Het belangrijkste verschil met deze nieuwe versie is de camera. De UltraPixel-camera die op de One M8 zit zou namelijk zijn ingeruild voor een normale sensor met een resolutie van 13.0 megapixel.

Dat meldt althans twitteraar @upleaks op het sociale netwerk. Volgens hem zal HTC binnenkort de nieuwe variant van de One M8 presenteren, waarschijnlijk onder de naam ‘HTC One M8 Eye’.

Specificaties

De specificaties en het uiterlijk zullen nagenoeg overeenkomen met de One M8. Het toestel zal dan ook draaien op Android 4.4 KitKat met een razendsnelle processor van 2,3 GHz. De interne opslag bedraagt 16 GB, maar is uitbreidbaar tot 128 GB met microSD. Het werkgeheugen is 2 GB groot. Ook het scherm blijft met 5,0 inch en een full HD-resolutie hetzelfde.

Het grote verschil is dus de camera. Die heeft een lens met 13.0 megapixel. Het huidige vlaggenschip van de telecomgigant heeft een 4.0 megapixelcamer, maar wel met de zogenaamde UltraPixel-technologie.

HTC Eye

HTC zou naast de opvolger van de M8 ook nog bezig zijn met een nieuwe selfietelefoon. De HTC Eye zou een 2,5 GHz-processor krijgen en een 5,2 inch full HD scherm. Dat de telefoon een echte selfietelefoon is blijkt wel uit het gerucht dat HTC zelfs met een aparte Selfie Stand Case-accessoire zal komen.

Het is nog niet bekend wanneer de telefoons worden gepresenteerd, maar verwacht wordt dat de lancering plaats zal vinden op een HTC-evenement over enkele weken. De HTC Eye zal beschikbaar komen in het wit, blauw en rood.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones