5 maart 2014 door in HTC.

htcHTC heeft een nieuw low budget toestel aangekondigd die in vanaf April beschikbaar zal zijn in Nederland. Het gaat hier om een smartphone in de Desire-lijn. De HTC Desire 310 is los verkrijgbaar vanaf € 169,- en beschikt over een groot 4,5 inch touchscreen. Lees alles over de nieuwe HTC Desire 310.

HTC Desire 310 komt in april naar Nederland

HTC brengt zeer binnenkort een nieuw Desire toestel uit, genaamd Desire 310. Dit opvallend laag geprijsd toestel beschikt over een 4,5 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 854 pixels. Voor een telefoon met een prijs van € 169,- heeft hij behoorlijk wat kracht onder de motorkap.

Specificaties van de HTC Desire 310

De Desire 310 is voor zijn lage prijs vrij krachtig te noemen. Zo beschikt dit toestel over een snelle quad core processor met 1,3 GHz en een 1GB werkgeheugen.

Met ruim 1,1 cm dikte is de Desire 310 zeker niet dun te noemen. Desalniettemin is het toestel niet lomp en past hij prima in ieders broekzak. Ook is dit nieuwe toestel geschikt voor het maken van foto’s dankzij een redelijke 5 megapixels camera. Door de ingebouwde flitser kan je ook foto’s maken in het donker.

De accu van de Desire 310 heeft een capaciteit van 2000 mAh.

htc desire 310

Prijs en beschikbaarheid

De HTC Desire 310 zal vanaf 10 april beschikbaar zijn in Nederland en krijgt een losse toestelprijs van € 169,-. Als je liever geen geld wilt betalen voor je telefoon is hij ook gratis verkrijgbaar in combinatie met een betaalbaar telefoon abonnement.

Bekijk hieronder de video over de HTC Desire 310

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones