HTC maakt opvolger One M8 slechts 7 millimeter dik

HTC ONE M8We zitten nog helemaal vol van HTC’s toptoestel, de HTC One M8. Maar intussen draait de geruchtenmachine over z’n opvolger (One M9?) alweer op volle toeren. Zo beweren Taiwanese bronnen aan Digitimes dat de volgende telefoon slechts 7 millimeter dik zal zijn.

Dun

Chinese fabrikanten maken hun smartphones steeds dunner. Neem bijvoorbeeld Ginoee, die een telefoon presenteerde van 5,15 millimeter dik. Deze concurrentie zou voor HTC dan ook de reden zijn om in deze trend mee te gaan. Een dikte van 7 millimeter zou een drastische omslag zijn in het ontwerp van HTC-telefoons.

Geruchten

Behalve de dikte zijn er natuurlijk ook al geruchten over de specificaties. Zo zou het toestel een 5,2 inch qhd-scherm krijgen van 2560×1440 pixels. Er wordt gesproken over een Snapdragon 810-processor, met 3 GB RAM-geheugen.

Verder is er maar liefst 64 GB beschikbaar aan opslaggeheugen. Ook zou er een grotere accu zijn geplaatst. De batterij is waarschijnlijk 3500 mAh en de frontcamera 5,1 megapixels. De HTC One M9 draait waarschijnlijk op Android’s nieuwste besturingssysteem, 5.0 Lollipop.

Naam

Wellicht wordt de telefoon in maart 2015 gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona. Hoe de telefoon gaat heten, is nog niet bekend. Het zou zomaar eens kunnen dat HTC een naamsverandering doorvoert in deze telefoonreeks. Voorlopig houden we ‘m maar gewoon aan als de HTC One M9.

De geplaatste foto is van de HTC One M8.

 

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones