HTC One A9 met 3 GB RAM?

HTC One A9 met 3 GB RAM?

HTC zal binnenkort met een nieuwe telefoon op de markt komen, de HTC One A9 (ook wel bekend als de HTC Aero). De datum van de presentatie zou vastgesteld zijn op 20 oktober, aankomende week dinsdag dus al. Zoals wel vaker gebeurt, zien we al een tijdje van te voren de specificaties van zo’n telefoon. Dit gebeurt bijvoorbeeld door de benchmarks, die door de prototypes (of uiteindelijke versie) van deze telefoons gedaan wordt. Hierdoor weten we bijvoorbeeld ook al enkele specificaties van de HTC One A9 zeker te weten.

HTC One A9 specificaties

Zo is al een aantal keer naar voren gekomen dat HTC de One A9 zal voorzien van een 5 inch scherm met een Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). Daarnaast lijkt het ook zo goed als zeker dat de HTC One A9 gebruik zal maken van de Snapdragon 615 of 617 octa-core processor van Qualcomm, en dat het toestel zal draaien op de nieuwste versie van Android, Android 6.0 Marshmallow.

Iets wat ook vaker geroepen werd, en ook werd ondersteund door een benchmark test, is dat het toestel 2 GB RAM zou krijgen. Nu zijn wij een benchmark tegengekomen die vandaag (14 oktober) gepubliceerd is. Uit deze benchmark kunnen we opmaken dat de HTC One A9 over 3 GB RAM beschikt.

htc-one-a9-ram

Is het 2 of 3 GB RAM?

Daardoor zou je je kunnen afvragen of HTC inderdaad 2 GB, of toch 3 GB RAM voor de One A9 zal reserveren. Een goede mogelijkheid is dat HTC besluit om twee versies van het toestel uit te brengen. Bijvoorbeeld in een combinatie van 2 GB RAM/16 GB interne opslag en 3 GB RAM/32 GB interne opslag. Een andere mogelijkheid is natuurlijk dat de specificaties van de HTC One A9 helemaal anders zijn dan we denken.

Zo werd onlangs ook bekend gemaakt via een Franse provider, dat de HTC One A9 wellicht zo’n 600 euro zal gaan kosten. Dit lijkt natuurlijk erg veel voor een toestel die, op het eerste gezicht, veel weg heeft van een mid-end toestel. Wellicht klopt de prijs dan toch wel, en kunnen we andere specificaties verwachten dan tot dusver bekend. In ieder geval lijkt het er wel op dat HTC er ook aan denkt (of er aan gedacht heeft) om 3 GB RAM in de One A9 te stoppen.

Maar goed, dat zijn enkel speculaties. Over een week zal HTC ons meer duidelijkheid geven over dit toestel. Zal het inderdaad het goede toestel worden waar de CEO van HTC het in juni over had, of wordt het toch een hoog geprijsde middenklasser?

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Guido Bouwmeesters
Over de auteur: Guido Bouwmeesters

Academicus uit Eindhoven met een passie voor tech en online. Schrijft graag over tech-gerelateerde onderwerpen en is vooral thuis in het ontdekken van nieuwe benchmarks. Mag in zijn vrije tijd ook graag met eigen projecten aan de slag gaan, mits hij niet met zijn backpack over de wereld aan het rondtrekken is.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones