HTC One M8 komt in 24-karaats goud

htcHet paradepaartje van HTC, de One M8, is momenteel al in drie kleuren beschikbaar: grijs (Gun Metal Gray), zilver (Glacial Silver) en goud (Amber Gold). Maar volgens de doorgaans goed geïnformeerde insider Evan Blass zal de One M8 binnenkort ook te zien zijn in het rood, blauw, roze en zelfs in 24-karaats goud.

De keuze voor blauw en rood is niet opmerkelijk. De voorganger van de M8, de HTC One, verscheen eerder al in rood en blauw. Het is echter wel opmerkelijk dat de geruchten over de nieuwe kleuren al zo snel na de lancering opduiken. Normaal gesproken beginnen fabrikanten pas met het toevoegen van nieuwe kleuren, zodra het toestel zich in de zogenaamde  tweede helft van zijn levenscyclus bevindt. Nieuwe kleuren geven de verkoop van een bestaand toestel namelijk vaak een boost.

Gouden versies

Net als bij vorige topmodellen van HTC, zoals de HTC One en de HTC One Mini, zal het bedrijf Goldgenie ook de One M8 van een gouden laagje voorzien. Er is keuze uit ‘normaal’ 24-karaats goud, platinum of roze goud. Aan deze speciale versies zitten uiteraard ook speciale prijzen verbonden. Voor de gouden variant betaal je 2276 euro, een platinum toestel kost 2516 euro en voor 2396 euro heb je een roze gouden toestel in huis.

One M8 Gold

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones