3 mei 2014 door in HTC.

htcHet populaire nieuwe vlaggenschip van HTC, de One M8, verschijnt binnenkort in drie verschillende nieuwe kleuren. Naast de huidige kleuren grijs, metaal en goud zal het toestel naar verluid binnenkort ook leverbaar zijn in de kleuren rood, blauw en roze.

HTC One M8

De One M8 is de langverwachte opvolger van de HTC One en is momenteel één van de populairste toestellen van HTC. De verkoopaantallen zullen mogelijk nog verder stijgen wanneer hij ook verkrijgbaar zal zijn in meerdere kleuren. Waarschijnlijk vindt dit binnenkort plaats. Evleaks heeft laten weten dat ze verwachten dat HTC binnenkort drie nieuwe kleuren op de markt zal gaan brengen, namelijk rood, blauw en roze. Wanneer deze kleuren leverbaar zijn is op dit moment nog niet bekend. Evleaks staat bekend om vele geruchten over smartphones die vaak blijken te kloppen.

Goedkope HTC One M8

Naast nieuwe kleuren gaan er ook geruchten over een mogelijke goedkope variant van de HTC One M8. Zo zou er een toestel beschikbaar komen waarbij de behuizing van plastic is gemaakt. De huidige One M8 is gemaakt van aluminium en is daardoor niet alleen ontzettend licht, maar ook duurder om te fabriceren en te verkopen. Ook over dit gerucht is nog geen datum bekend gemaakt. Daarnaast zullen we nog moeten wachten of de geruchten later blijken te kloppen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones