23 februari 2015 door in HTC.

Oeps: een Duitse webshop heeft de verwachte HTC One M9 online gezet. En flink volledig ook: foto’s inclusief specificaties. Zo heeft het toestel een 5-inch display, een Snapdragon 810-processor en een flinke 20-megapixelcamera. We presenteren je: HTC‘s nieuwe paradepaardje.

De onaangekondigde opvolger van de HTC One M8 verscheen op een productpagina van Cyberport.de. Deze is inmiddels verwijderd.

Over de telefoon

htc one m9Het scherm van de One M9 is 5 inch groot met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Aan de achterzijde vind je een 20-megapixelcamera die in al zijn grootheid voor een kleine uitstulping zorgt. Op de voorkant is een Ultrapixel-camera van 4 megapixels geplaatst.

Onder de motorkap draait de Snapdragon 810-processor, de nieuwe high-end chip van Qualcomm. Het is een octacore-processor met een kloksnelheid van 3 GHz. Deze wordt ondersteund door 3 gigabyte aan werkgeheugen. Daarnaast is 32 gigabyte aan interne opslag beschikbaar.De accu heeft een capaciteit van 2900 mAh.

Op de One M9 is Android 5.0 Lollipop standaard geïnstalleerd, het nieuwste besturingssysteem van Android. Daaroverheen zit HTC’s eigen skin, Sense 7.0.

En daar heb je @upleaks weer

Hierbij doet @upleaks nog een duit in het zakje, die de afgelopen weken steeds weer gelijk kreeg over zijn One M9-geruchten. De lekker stelt dat de telefoon in drie kleuren wordt uitgebracht: gun-metal grey en twee gouden, waarbij de één een zilveren achterkant heeft en de andere een gouden.

Volgens Cyberport zou de HTC One M9 los 749 euro kosten. Aankomende zondag wordt de telefoon officieel gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

htc one m9 gelekt

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones