23 december 2015 door in HTC.

De laatste dagen wordt er weer meer geschreven over de HTC One X9, zeker ook omdat HTC zelf de geruchten doet oplaaien met eigen teasers. Zo ook nu weer, nu er een teaser geplaatst is op Weibo.

Kerst teaser One X9

Kerstmis nadert natuurlijk, en iedereen krijgt van alle kanten een prettig kerstfeest gewenst. HTC doet dit op een eigen manier via Weibo, waar we meteen na gaan denken over een nieuwe telefoon van het bedrijf. Op de afbeelding is namelijk een telefoon om de X (van X-mas) heen getekend, wat ons doet vermoeden dat het om een toestel met de naam X gaat: de HTC One X9. Verder zou er in het Chinees iets staan als: ‘superieur Kerst cadeau op 24 december’. Betekent dit dan dat HTC op kerstavond een nieuwe telefoon aan wil kondigen?

HTC-teaser-One-X9

Specificaties

Wat betreft de specificaties van de HTC One X9 lijken we eigenlijk alles al te weten wat er te weten valt. Waar er eerder nog gesproken werd van een meer high-end toestel, met bijvoorbeeld een Snapdragon 820, QHD scherm en 4 GB RAM, is de One X9 later wat meer gepositioneerd als een mid-end telefoon.

Die specificaties die we wel kunnen verwachten, zijn bijvoorbeeld een 5,5 inch scherm met een Full HD resolutie. De MediaTek 6795 processor zal met de acht kernen voor de rekenkracht zorgen, aangevuld met 2 GB of 3 GB RAM, afhankelijk van je model. Wat ook verschillend per model zou zijn, is de interne opslag. Die zou er in 16 GB of 32 GB komen. Verder kunnen we nog een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie aan de achterkant verwachten en een 4 megapixel Ultrapixel camera aan de voorkant. De batterij zou een capaciteit krijgen van 3000 mAh.

De prijs die we kunnen verwachten zal verschillen tussen de (omgerekend) 300 en 400 euro, als we een Taiwanese bron mogen geloven. Of de One X9 ook nog naar Nederland toe komt, en wanneer, is niet helemaal bekend. Azië zal waarschijnlijk als eerste aan de beurt zijn, gezien daar de aankondiging waarschijnlijk plaats zal vinden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones