HTC #powerof10
6 april 2016 door in HTC.

Natuurgetrouw geluid uit de nieuwe HTC 10. Voorafgaand aan de lancering heeft HTC zijn reclamecampagne voor het nieuwe vlaggenschip aan gezwengeld. Deze week liet HTC een kort filmpje zien waarover het bedrijf zo geobsedeerd is; de nieuwe Boomsound.
De HTC 10 reclamecampagne trakteert ons per week op een of soms twee nieuwe teasers. In de nieuwste teaser legt de Taiwanese fabrikant uit dat we het nieuwe toestel met vlekkeloze high fidelity geluid mogen verwachten. Dit betekent dat het toestel natuurgetrouw geluid produceert, geluid van hoge kwaliteit. In aanloop naar de online lancering op 12 april hebben we al veel te zien gekregen van de smartphone fabrikant. We zagen eerder al twee rondingen van de camera, een deel van het design van het toestel, de knoppen van het toestel en nu reeds de tweede link naar het geluid van het nieuwe toestel:

HTC BoomSound

Niet alle muziek is gelijk geschapen. Hi-res audio, zodat elke noot glashelder is. U zult het horen. 4/12 #powerof10

Lancering nieuwe vlaggenschip HTC

We weten dus dat de HTC 10 een BoomSound systeem heeft. Het geluid zal waarschijnlijk niet uit front luidsprekers komen als we de foto’s die de laatste tijd zijn gelekt mogen geloven. Verder beschikt het toestel over de snelle Snapdragon 820 processor, zien we het verschijnen met een 5,15-inch SLCD scherm. HTC zal geen AMOLED scherm gebruiken. Het toestel krijgt 4 GB RAM werkgeheugen en het wordt verwacht met 32 GB intern als basis dat je kunt vergroten dankzij een MicroSD kaart. We zagen al beelden van een camera, dat wordt naar alle waarschijnlijkheid een 12-megapixel camera met Ultra-Pixel sensor en volgens insiders heeft het vlaggenschip een accu van 3000 mAh aan boord.

Volgende week 12 april gaan we zien hoe de HTC er daadwerkelijk uit ziet en wat het toestel kan. Zal de smartphone HTC weer richting de top helpen? Kan het op tegen de Samsung Galaxy S7 en de straks te lanceren Huawei P9? We gaan het meemaken.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones