HTC promofilm toont kleurvolle HTC 2017 smartphone line up

HTC promofilm toont kleurvolle HTC 2017 smartphone line up

De meester smartphone lekker Evan Blass lijkt nauwe banden te hebben met HTC. Na de Ocean toont ons een promofilm waarin de kleurvolle HTC smartphone line up van 2017 centraal staat.

Blass liet ons vorig jaar al beelden van een gloed nieuw HTC concept zien. Het concept, de HTC Ocean, wordt zelfs dit jaar al verwacht. Verschillende bronnen melden dat de smartphone tijdens het U lanceringsevenement van HTC getoond wordt. Het nieuwe filmpje lijkt promotie materiaal voor de nieuwe line up van 2017. HTC meent dat de hedendaagse smartphones onze persoonlijkheid niet goed genoeg weergeven. Daar moet natuurlijk verandering in komen aldus het Taiwanese bedrijf.

HTC colors

Promofilm kleurvolle HTC 2017 line up

Vandaag worden we getrakteerd op inzicht in de keuken van HTC. De design afdeling waar HTC zijn nieuwe lichting smartphones in allerlei kleuren ontwerpt. De aankomende smartphones passen bij elke stijl als we de film mogen geloven. Het Taiwanese bedrijf meent dat andere fabrikanten te weinig inspelen op mensen. Wij mensen zijn namelijk allemaal uniek en hebben verschillende persoonlijkheden en stijlen. Smartphone fabrikanten maken de dunste en beste smartphones maar ze maken geen verbinding met de mensen die de apparaten kopen, aldus HTC. Net als je kleding en de muziek waarnaar je luistert, je telefoon is altijd bij je. Waarom kan de telefoon niet net zo expressief zijn als jouw kleding en muziek?

HTC meent het antwoord te hebben. De nieuwe line up van 2017 heeft niet langer meer één look. Je kunt kiezen uit verschillende producten die net zo uniek zijn als jij. De promofilm toont daarom een aantal materialen en unieke kleuren waaruit de achterkant van je smartphone kan bestaan. Bekijk de promofilm beneden voor het volledige overzicht.

HTC 2017

We wisten al dat HTC een aantal smartphones ging lanceren in 2017. De Taiwanese fabrikant lanceert een mid-range smartphone, de HTC E66. Dit toestel verschijnt waarschijnlijk onder de nam HTC One X10. Het is de opvolger van de One X9 met een iets langzamere processor maar betere camera´s. Voorop tref je een 7,9-megapixel camera en de smartphone heeft een 16,3-megapixel hoofdcamera. De processor is volgens de laatste geruchten een MediaTek MT6755 processor. De octa-core is maximaal geklokt op 1,9 GHz.

Naast het mid-range model verwachten we ook de opvolger van de niet al te succesvolle HTC 10. Het nieuwe vlaggenschip, de HTC 11, staat bekend onder de codenaam HTC Alpine. De smartphone heeft volgens de laatste geruchten indrukwekkende specificaties. De 11 krijgt een 5,5-inch Quad-HD beeldscherm. De Snapdragon 835 processor met 8 GB zorgen voor de gigantische rekenkracht van het toestel en er schijnt wel 256 GB aan opslag meegeleverd te worden. De camera’s van de smartphone zijn een 12-megapixel hoofdcamera en ook een 12-megapixel selfie camera. Er is een forse 3.700 mAh batterij die waarschijnlijk Quick Charge 4 ondersteund.

HTC Ocean Note/ HTC U Ultra

Misschien wel één van de eerste smartphones die we gaan zien in 2017, is de HTC Ocean Note. Het toestel staat ook bekend als HTC U Ultra. De Taiwanese fabrikant heeft namelijk uitnodigingen verstuurd voor een speciaal U evenement op 12 januari.

De U Ultra is een phablet vlaggenschip maar over de specificaties van het toestel is weinig bekend. 12 januari zullen we meer weten.

HTC 2017

*Update*
Tweede promo film

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones