20 november 2014 door in HTC.

htc-one-miniVergeet de One Mini 3: het lijkt erop dat HTC stopt met haar kleinere telefoons. Tenminste, dat schrijft de Chinese lekker @upleaks. De fabrikant zou zich meer willen richten op het uitbrengen van vlaggenschepen in normale en grote grootte. Daar past de One Mini niet in en dus lijkt het erop dat je je hoop voor de opvolger van de One Mini 2 kunt laten vervliegen. Met HTC gaat het al een tijdje minder goed en het bedrijf moet dan ook hard bijzetten.

Verlies aandeel

Op de markt heeft HTC aardig wat aandeel verloren en bij elk dalende aandeel worden de geruchten over een overname sterker. De One Mini-serie was niet een van de succesvolste lijnen van HTC en het lijkt dan ook een gepaste maatregel om ‘m dan maar stop te zetten.

Bij eerdere HTC-geruchten kreeg @upleaks ook grotendeels gelijk.

Opvolger HTC One M8

Maar hier laat de Twitter-lekker het er niet mee zitten. Hij speculeert ook over Hima, de codenaam voor de opvolger van de HTC One M8. Die zal de nieuwe strategie van HTC tot uiting moeten brengen: een nieuw vlaggenschip van normaal of groot formaat en een betaalbare prijs.

In juni schreef lekker Evan Blass (@evleaks, account inmiddels verbannen) dat de presentatie van de HTC One M9 en One M9 Prime gepland staat voor begin 2015.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones