HTC U11 Plus krijgt nieuwe kleuroptie: rood

HTC U11 Plus krijgt nieuwe kleuroptie: rood

De HTC U11 Plus krijgt er spoedig een nieuwe kleurvariant bij: rood. Wanneer deze nieuwe versie toegevoegd wordt aan het assortiment, is nog niet bekend.

De HTC U11 Plus werd afgelopen december uitgebracht en is de tweede telefoon van de Taiwanezen welke met Edge Sense is uitgerust. In de behuizing van het toestel zitten sensoren verwerkt die registreren of, en hoeveel kracht je uitoefent. Naar aanleiding hiervan kun je het toestel met één hand bedienen. Zo kun je middels de Edge Launcher een snelmenu instellen waarbij je door middel van ‘knijpjes’ apps kunt lanceren. Alhoewel dit wellicht als een gimmick klinkt, is het in het dagelijks leven toch heel handig. Het is de verwachting dat men in de toekomst telefoons vaker met deze toepassing gaat uitrusten. Momenteel is de HTC U11 Plus verkrijgbaar in de varianten Translucent Black, Ceramic Black en Amazing Silver.

Nieuwe kleur op komst

Momenteel is in Nederland officieel enkel de eerstgenoemde uitgekomen. Wellicht komt hier spoedig verandering in, aangezien er een nieuwe kleur aan het rijtje toegevoegd gaat worden: rood. Op de AliExpress productpagina van de HTC U11 Plus is immers een nieuwe kleur aan het rijtje toegevoegd. Hierbij staat de notitie dat het een “pre-sale” betreft bijgevoegd. Zodoende is het nog niet duidelijk wanneer HTC de nieuwe kleur officieel gaat aankondigen. Naar verluidt beschikt de nieuwe variant echter wel over dezelfde specificaties als de overige versies. Aan het prijskaartje wordt naar verluidt ook niet gesleuteld. Wanneer de officiële presentatie gaat gebeuren, is nog niet bekend. Mocht dit wel zo zijn, hoor je het als eerst van ons.

Over de HTC U11 Plus

De HTC U11 Plus is de betere versie van de reguliere HTC U11, welke vorig jaar uitkwam. Het toestel beschikt over een uniek uiterlijk vanwege de lichtelijk transparante achterkant: een fraai designelement. Ook wordt vrijwel de gehele voorzijde in beslag genomen door het beeldscherm waardoor je alle ruimte hebt voor de weergave van apps, films en games. Derhalve is de beeldverhouding veranderd van 16:9 naar 18:9. Bovendien is de behuizing stof- en waterdicht dankzij de IP68 certificering. Ook ben je optimaal bereikbaar dankzij de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken. Verder is de HTC U11 Plus qua specificaties een waar vlaggenschip. Dit houdt in dat je een Snapdragon 835, 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag mag verwachten.

HTC U11 Plus

De 12 megapixelhoofdcamera kan 4K-video’s schieten. De selfie-camera heeft 8 megapixels aan resolutie en maakt Full-HD opnamen. De HTC U11 Plus is verkrijgbaar bij alle welbekende verkooppunten tegen een adviesprijs van 799 euro.

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding