Hier zijn de HTC U12+ persrenders en volledige specs

Hier zijn de HTC U12+ persrenders en volledige specs

Zoals gewoonlijk bij grote smartphone lanceringen weet de smartphone wereld ver voor de lancering alles over een vlaggenschip. Vandaag lekt Evan Blass werkelijk ieder detail van de aankomende HTC U12+.

Het nieuwe HTC vlaggenschip heeft de looks geleend van LG. Het is een moderne smartphone met groot 6 inch LCD edge-to-edge beeldscherm met premium specificaties. Zoals je mag verwachten van een hedendaags vlaggenschip is het toestel waterdicht en uitgerust met de laatste Snapdragon 845 processor. Uiteraard vind je aan de achterkant een stel voortreffelijke camera’s.

HTC U12+ persrenders

Evan Blass lijkt werkelijk iedere persrender te krijgen van alle populaire merken. De bekende Twitter lekker deelt vandaag het volledige ontwerp van de HTC U12+. Het nieuwe vlaggenschip wordt beschikbaar in drie kleuren. In tegenstelling tot de laatste vlaggenschepen is de HTC niet uitgerust met een notch. De randen rondom het 6 inch Quad HD+ beeldscherm zijn natuurlijk wel slank. Het ontwerp heeft iets weg van de HTC U11 in combinatie met de LG V30. Ook de HTC 12 Plus heeft net zoals de LG V30 een horizontale cameraopstelling. Zou LG dat geweten hebben bij het ontwerpen van de nieuwe LG G7 ThinQ met verticale camera opstelling? Onder de dual camera zien we een bescheiden LED flitser en naast het duo tref je de geavanceerde camerasensoren. De behuizing herbergt ook een vingerafdrukscanner.

Alle HTC U12+ specificaties

Blass trakteert ons ook op de specificaties van de HTC U11 opvolger. De meeste specificaties kon je wel verwachten zoals het grote 6 inch Edge-to-Edge beeldscherm, IP68 certificatie met Snapdragon 845 processor. De smartphone fabrikant uit Taiwan kiest gelukkig voor lekker veel werkgeheugen (6 GB) en je kunt de HTC U12+ kopen met 64 GB of 128 GB aan werkgeheugen. Hoewel de aanwezigheid van twee hoofdcamera’s al duidelijk was geworden, wist niemand over welke camera’s het toestel zou beschikken.

De dual hoofdcamera’s van de HTC U12+ bestaan uit een primaire 12 megapixel f/1.75 camera met 16 megapixel f/2.6 camera met telelens. Beide zijn vermoedelijk optisch gestabiliseerd en je kunt slow motion beelden filmen bij 240 frames per seconde. De front camera bestaat uit een 8 megapixel 84 graden breedhoek lens.

Hier kun je alle specs eens bekijken. De HTC U12+ wordt zeer waarschijnlijk op 23 mei gepresenteerd.

 

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones