23 maart 2016 door in HTC.

Er is veel gelekt over de obsessie van HTC, het nieuwe vlaggenschip de HTC 10. En deze week nodigde het bedrijf ons via Twitter uit om het te zien.

HTC’s obsessie voor ‘de kracht van 10’

12 april is de dag waarop HTC de wereld officieel kennis laat maken met ‘de kracht van tien’ (#powerof10). Via een live videostream kunnen we online kennis maken met de ‘World Class’ camera van de nieuwe HTC smartphone.

Het is niet bekend of er in de drie genoemde steden uit de onderstaande uitnodiging ook een fysiek media-evenement plaatsvindt.

HTC uitnodiging 12 april

Afgelopen maanden zijn wij al veel te weten gekomen over HTC 10 dankzij lekken, maar HTC zelf heeft nog weinig tot niets vrijgegeven.

Het lukt HTC al enkele jaren niet om zijn telefoons mee te laten doen in het gevecht om de top van de smartphone wereld. Afgelopen jaar vielen de prestaties van de HTC One M9 tegen en met deze nieuwe HTC 10 wil het bedrijf er alles aan doen om het tij keren

Wat mogen we verwachten van de HTC 10

HTC zelf geeft zeer weinig bloot. Naast een vroege teaser die verwijst naar ‘powerof10’ en een screenshot, van wat lijkt twee camera’s, is ook de nieuwe uitnodiging weinig onthullend. Alle teasers hebben donker in gemeen en het enige dat HTC over de 10 verklapt zijn de ‘World Class’ camera’s die het toestel meekrijgt voor en achter.

HTC 10 informatie gelekt

Er zijn al verschillende foto’s gelekt van het toestel en er is zelfs professioneel model van het toestel gemaakt om een nog beter beeld van het toestel te krijgen. Het laatste nieuws over de HTC 10 komt van beroepslekker Eleaks. Hij meldt dat het toestel een 5,1-inch Super LCD-scherm krijgt met een 3000 mAh batterij.

HTC 10 specificaties

Eerder werd al bekend dat de HTC een snelle Snapdragon 820 chip krijgt samen met 4GB RAM. Het toestel beschikt over 32GB of 64GB intern geheugen uitbreidbaar met een MicroSD-kaart en een USB type-C-poort. Een van de grootste HTC features zal de nieuwe camera zijn. De 10 krijgt een 12 megapixel camera met UltraPixel 2 sensor met laser auto focus en een f/1.8 lens.

We kijken er naar uit om te zien hoe de HTC 10 de strijd aan gaat met de Samsung Galaxy S7 en de LG G5.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones