1 september 2013 door in Huawei.

huawei-ascend-p6Zeg eens eerlijk. Had jij een jaar geleden van het merk Huawei gehoord? Je hoeft je niet te schamen, de meeste mensen kenden dit merk namelijk niet. Huawei is één van de grootste en populairste merken in China op het gebied van smartphones en ICT producten. De laatste tijd is Huawei enorm druk bezig met bekendmaking in het buitenland. Sinds een paar weken maakt dit interessante merk zelfs reclame op de Nederlandse televisie. De Huawei Ascend P6 is één van de populairste smartphones van dit moment, maar heeft productieproblemen.

Leveringstekort voor de Huawei Ascend P6 door productieproblemen

Door problemen in de productie van schermen voor de Huawei Ascend P6 kan er een achterstand ontstaan in de levering van toestellen aan webwinkels. Hierdoor kan het dus zijn dat je bestelde smartphone tijdelijk is uitverkocht. Fabrikant JDI is één van de leveranciers van schermen voor de Ascend P6 en heeft te maken met een zeer beperkte voorraad. Huawei heeft het streven om dit jaar nog 10 miljoen smartphones te verkopen, maar kan door deze beperking in de problemen komen.

Huawei Ascend P6

Je kent dit toestel waarschijnlijk wel van de reclame op televisie waarin Huawei zich als merk voorstelt aan het Nederlandse publiek. Hierin spreken ze ook over hun vlaggenschip van dit moment, de Huawei Ascend P6. Wij merken ook op onze site dat dit toestel op dit moment één van de populairste smartphones is. Huawei heeft zijn kracht te danken aan prachtige designs, krachtige specificaties en bovenal zeer concurrerende prijzen. Het merk is van oorsprong Chinees en biedt producten aan voor een veel lagere prijs dan de gemiddelde smartphone met dezelfde specificaties.

De Huawei Ascend P6 is een krachtige smartphone met een 4.7 inch touchscreen scherm. Het toestel is slechts 6 mm dik en is daarmee de dunste smartphone van dit moment. De Ascend P6 beschikt over een quad core processor met 2 GB intern geheugen. De Huawei Ascend P6 is los verkrijgbaar vanaf € 369,99 en is gratis in combinatie met een abonnement vanaf € 16,50 per maand.

Bekijk de specificaties van de Huawei Ascend P6
Bekijk de aanbiedingen van alle Huawei smartphones

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones