Huawei Honor V10 beeldscherm paneel gelekt

Huawei Honor V10 beeldscherm paneel gelekt

Huawei dochter Honor stapt zeer waarschijnlijk ook over op het full screen ontwerp. We zien deze week namelijk het vermoedelijke voorpaneel van de Honor V10. Een bezelloos ontwerp is hot sinds 2017. Het eerste Full Screen Honor vlaggenschip zien we in 2018 met de Kirin 970 SoC.

De dochter van Huawei heeft jaarlijks ook twee vlaggenschip modellen. De Chinese fabrikant gebruik daarvoor de nieuwste Kirin processor. De Honor V10 verwachten we aan het begin van in 2018. Het wordt een Full Screen vlaggenschip met de speciale Kirin 970 processor met AI chip. De Honor V10 is de opvolger van de Honor V9 en dus ook de Honor 8 Pro zoals het vlaggenschip in Nederland genoemd word. De Honor 8 Pro is het eerste vlaggenschip dat de Chinese smartphone fabrikant in 2017 lanceerde. Een super snel toestel met dual camera’s en de Kirin 960 processor aangevuld met 6 GB aan werkgeheugen.

Huawei Honor V10 / Honor 9 Pro

Over een paar weken wordt de Huawei Mate 10 gelanceerd. De eerste Huawei smartphone met de Kirin 970 processor. De Kirin 970 belooft een ongelofelijk snel toestel te worden met een speciale artificial intelligence ( AI ) chip. De AI chip helpt de processor verschillende taken nog sneller en efficiënter te verwerken. Traditioneel gezien lanceert de Chinese fabrikant niet lang na de eerste Huawei ook een Honor vlaggenschip met de nieuwste processor. Het betekent vrij zeker dat de Honor V10 ook wordt uitgerust met de Kirin 970 processor. Deze week zien we ook dat Honor mee gaat in het Full Screen ontwerp dat sinds de lancering van de LG G6 gewoon goed is geworden.

Full screen Honor V10

De lancering van de Huawei Honor V10 verwachten wij vroeg in 2018. Het toestel wordt een premium vlaggenschip lijkt het wel. De Honor wordt vrijwel zeker door de AI Kirin 970 processor aan gedreven met een grote hoeveelheid aan RAM geheugen. Daarnaast zien we beelden van het frontpaneel van de aanstaande smartphone. De glimp laat ons een vlak beeldscherm zien met een minimale bezel aan de bovenkant. Daar is onder andere ruimte voor drie ronde sensoren. Aan de linker kant zie je de uitsparingen voor een dual selfie camera opstelling of selfie camera met LED flitser. Aan de onderkant heeft het paneel een iets grotere bezel met uitsparing voor een eventuele home knop met vinger afdrukscanner. Het paneel heeft wel veel weg van de panelen voor de Huawei Mate 10 die we her en der zien opduiken.

Huawei Honor V10 voorkant

Honor V10 of Honor 9 Pro

De Honor V10 wordt de opvolger van de Honor V9. De V9 is in Nederland dus bekend als Honor 8 Pro. Je mag dan ook verwachten, dat Honor ook dit jaar kiest voor twee namen en dat we in Nederland de Honor 9 Pro mogen verwachten. De Honor V10 wordt een compacte smartphone in verhouding met het grote beeldscherm. Uitgaande van het Full Screen ontwerp kun je een groter beeldscherm verwachten, dan de 5,7 inch in de Honor 8 Pro. De smartphone wordt aangedreven door de Kirin 970 met vermoedelijk 6 GB of zelfs 8 GB aan snel werkgeheugen. Aan de achterkant prijken vaak geen Leica camera’s. Je hoeft je echter geen zorgen over de camera’s, want Honor rust de vlaggenschepen vaak uit met goede camera’s. Zeer waarschijnlijk kiest de Chinese fabrikant voor verbeterde camera’s uit de Honor 9. De Honor 9 heeft een flinke 20 megapixel camera met 12 megapixel camera

De Huawei Honor V10 verschijnt waarschijnlijk vroeg in 2018 en de prijs van de smartphone is een flink stuk voordeliger dan de Huawei vlaggenschepen.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones