Huawei komt met Ascend Y530

huaweiHuawei staat momenteel bij de drie best verkopende smartphonefabrikanten van Nederland. Met de komst van de Ascend Y530 zal dit voorlopig ook nog zo blijven.

Een aantal jaar geleden was de Chinese telefoonfabrikant nog nauwelijks bekend. Echter, hedendaags is de opmars van Huawei in zowel Europa als Amerika enorm en opmerkelijk te noemen. Daarnaast is deze opmars echt niet te stuiten. De smartphonegebruikers weten namelijk dat men met een Huawei toestel voor weinig geld een smartphone heeft die er goed uitziet en zijn werk prima verricht.

Eigenschappen Huawei Ascend Y530

Met de komst van de Huawei Ascend Y530 gaat dit weer op. Voor 140 euro is deze smartphone los te koop, en bij diverse abonnementen al gratis verkrijgbaar. Met de Huawei Ascend Y530 kan men probleemloos bellen, sms’en én internetten. Echter is het wél een doorsnee toestel. Met de aanschaf van de smartphone ontvangt men oordopjes, een oplader en korte en bondige handleiding. De Ascend y530 is een vrij ‘gewone’ smartphone met een vrij simpel design. Prettig is echter dat het een relatief groot scherm heeft dus oogt daarmee niet goedkoop. Minder mooi is de robuustheid van de telefoon, en minder is ook het feit dat de achterkant zéér goed dichtgeklikt moet worden, dit gaat namelijk niet gemakkelijk.

Voor een redelijke prijs heeft men met de Huawei Ascend Y530 een smartphone die aan alle basishandelingen als bellen, internetten, Facebooken en sms’jes verzenden voldoet. Jammer van sommige design kenmerken, maar daarentegen is 140 euro weinig geld voor een redelijke smartphone.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Monica Deuning
Over de auteur: Monica Deuning

Communicatie specialist uit Ede. Heeft als freelance geschreven voor Telefoonabonnement.nl met een sterke focus op praktische tips en achtergrondinformatie. Naast haar werk mag ze graag een festival of een willekeurige stad in Europa bezoeken.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones