9 september 2014 door in Huawei.

HuaweiHuawei heeft op de IFA technologiebeurs in Berlijn de nieuwe Huawei Ascend G7 aangekondigd. Deze phablet is maar liefst 5,5 inch groot en zal niet meer dan 300 euro kosten, waardoor het toestel niet in de hoogste prijsklasse zal terechtkomen. Het kan dan ook voor veel mensen een interessante telefoon zijn.

Specificaties

De Huawei Ascend G7 is het kleine broertje van Huawei’s nieuwe vlaggenschip, de Mate 7. Toch beschikt ook de G7 nog over indrukwekkende specificaties. Zo is de G7 het eerste Huawei-toestel met een 64-bit processor, die wel een matige kloksnelheid heeft van 1,2 GHz.

Het 5,5 inch HD-scherm krijgt een resolutie van 720 bij 1280 pixels. Verder beschikt het toestel over 2 GB aan werkgeheugen en een intern geheugen van 16 GB (uitbreidbaar met microSD). De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. Daarnaast heeft de Ascend G7 een energiebesparende functie, waarmee de telefoon met 10 procent van de accu nog maar liefst 24 uur door kan.

De camera’s op de Huawei zijn van zeer goeden kwaliteit. Zo beschikt de camera op de achterkant over 13.0 megapixel, en heeft de ‘selfiecamera’ maar liefst 5.0 megapixel tot zijn beschikking. Zo kunnen er ook op de frontcamera prachtige foto’s worden gemaakt

Beschikbaarheid

De Huawei Ascend G7 zal waarschijnlijk deze maand nog op de markt komen. De adviesprijs die aan het toestel hangt komt uit op 299 euro.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones