8 mei 2014 door in Huawei.

HuaweiHij is al verkrijgbaar bij Telefoon Abonnement, en vanaf deze week ligt de Huawei Ascend G6 ook in alle andere winkels in Nederland. Huawei heeft 2 mei de telefoon in Nederland uitgebracht, zowel los als in combinatie met een abonnement. De in februari aangekondigde goedkope Android-telefoon is in twee versies verkrijgbaar: een versie met 3G-ondersteuning en een versie met 4G-ondersteuning.

Specificaties

De Ascend G6 is door Huawei gepresenteerd als de budgetversie van de succesvolle Ascend P6. De specificaties zijn niet erg bijzonder, maar door de krappe 200 euro die je er voor betaalt, heeft het toestel een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Want voor dat geld krijg je een toestel met een 4,5-inch scherm met een resolutie van 540 bij 960 pixels. De 3G-versie heeft een dikte van 7,5mm, iets dunner dan de 4G-versie met een dikte van 7,85mm. De toestellen wegen wel allebei evenveel: 115 gram. De Ascend G6 werkt met een Qualcomm MSM8926 quadcore-processor van 1,2GHz en heeft een 8.0 megapixelcamera aan boord. De frontcamera is uitgerust met een 5.0 megapixellens. Het toestel draait op Android 4.3 JellyBean met software van Huawei.

De G6 heeft een accu van 2000mAh en een werkgeheugen van 1GB. Verder is het toestel uitgerust met een intern geheugen van 8GB, wat met microSD uitbreidbaar is tot 32GB.

Voor 199 euro heb je de 3G-versie van de Huawei Ascend G6 in huis. De 4G-versie kost zo’n 50 euro meer.

Huawei Ascend G6

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones