Huawei Mate 9 verschijnt niet op de IFA, maar wel in 3D

Huawei Mate 9 verschijnt niet op de IFA, maar wel in 3D

Helaas helaas we zien de Huawei Mate 9 (bijna zeker) niet op de IFA 2016 in Berlijn. Gelukkig is er wel nieuws! Een prachtige nieuwe 3D render van het apparaat verschijnt vandaag op Twitter. De designer(s) van @Techconfigurations toonde eerder al de LG V20 en nu tonen we je Mate 9 render.

Vanuit verschillende lekken creëren de designers van Techconfig een prachtige 3D versie van het verwachte toestel. Terwijl de lancering is uitgesteld zijn er al wel enkele beelden en specificaties gelekt van het nieuwe vlaggenschip. De lekken uit verschillende bronnen vertellen hetzelfde verhaal en daarom kan deze 3D render nog best wel eens een schot in de roos zijn. Voor de lancering van het echte toestel moeten we helaas nog een tijdje wachten liet een van de CEO’s van Huawei recent weten.

Huawei Mate 9 render

De renders tonen een strak ontwerp. Opvallend zijn de dubbele camera’s achterop met daar onder de vingerafdruk scanner. De ontwerpers verwachten een aluminium behuizing in vier verschillende kleuren. Naast de dubbele camera zien we een dual LED flitser en aan de andere kant nog een sensor. We zien geen melding van Leica zoals bij de Huawei P9, maar wel een vergelijkbare zwarte band bovenin. Aan de voorkant treffen we een enkele camera met LED flitser. Er is ruimte voor de speakers onderaan het toestel waar we ook de USB type-C aansluiting vinden. De ontwerpers verwachten dat Huawei ook de 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting laten varen. In navolging van Moto en waarschijnlijk Apple met de iPhone 7.

Specificaties Huawei Mate 9

We zagen al een benchmark test van het toestel langskomen. De Huawei Mate 9 verscheen met een 2,6 GHz octa-core processor. Naar verwachting de nieuwste Kirin 960 of 970 processor. Het toestel had 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslag. De Mate 9 verschijn met een 5,9-inch beeldscherm. Waarschijnlijk Full HD met 1080 x 1920 pixels resolutie. De phablet krijgt twee 12-megapixel camera’s achterop waarvan één zwart/wit foto’s schiet. Ook de selfie camera is niet verkeerd, we verwachten een 8-megapixel variant. De hoofdcamera zal over OIS beschikken en ongetwijfeld worden bijgestaan door zeer uitgebreide camerasoftware. Het toestel draait op de nieuwste Android 7 Nougat.

We verwachten het nieuwe vlaggenschip over ongeveer twee maanden.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones