Huawei Mate 9 specificaties gelekt & echte foto’s

Huawei

Huawei Mate 9Aanstaande donderdag 3 november lanceert Huawei de Huawei Mate 9 tijdens een speciaal evenement in Duitsland en China. Vandaag zien we een flyer van het aankomende vlaggenschip met de specificaties.

 

Het speciale evenement van Huawei komt steeds dichterbij. Zoals het hoort bij een smartphone lanceringen, krijgen we meer en meer lekken te zien voor die datum. Niet alleen de flyer met specificaties kwam dit weekend boven. Een tweetal foto’s van de ‘echte’ Huawei doken ook op. Later bleken deze echter het resultaat van goed Photoshop werk.

Flyer Huawei Mate 9

Er is al veel bekend over de Huawei Mate 9. Zo zouden er twee versies zijn, een normale en een Edge variant. Vandaag zien we een nieuwe lek dat veel van de specificaties bevestigd. Volgens de bronnen van Gizmochina.com is het waarschijnlijk de pre-launch pagina van China Mobile. China Mobile is een van de grootste providers in China en Huawei lanceert regelmatig smartphones die speciaal voor deze provider zijn gemaakt.

China Mobile flyer bevestigt specs

De flyer laat de Huawei Mate 9 zien in de kleuren zwart en goud. We kunnen niet zien of het ene toestel Edges heeft zoals de Samsung Galaxy S7 Edge. Onderop worden de belangrijkste specificaties genoemd.

 

De Huawei Mate 9 verschijnt met twee vingerafdrukscanners. Een achterop en één aan de voorkant. Het toestel krijgt een 5,9-inch 2K beeldscherm. Daarnaast wordt de smartphone aangedreven door de nieuwe Kirin 960 met 6GB werkgeheugen en 256 GB aan opslag. De dubbele camera´s achterop bestaan uit een 12-megapixel camera en een 20-megapixel camera. We verwachten dat beide camera´s in samenwerking met Leica zijn gemaakt. De smartphone loopt op Android 7.0 Nougat.

Kortom de specs die al bekend waren, worden met de flyer voor een deel bevestigd. Het blijft nog onduidelijk of er inderdaad meerdere versies komen met 4 GB werkgeheugen en 64 GB en 128 GB opslag. Waarom de Mate 9 twee vingerafdrukscanners krijgt is niet duidelijk en het is onbekend hoe Huawei beide vingerafdrukscanners in gaat zetten.

Super snel laden

Het toestel is waarschijnlijk ideaal voor de reizende smartphone gebruiker. Er is namelijk een 4.100 mAh batterij die de smartphone van stroom voorziet. Huawei heeft een nieuwe oplaadtechniek ontworpen waardoor de accu ook nog eens super snel opgeladen kan worden.

Verschillende Huawei Mate 9’s

De flyer laat de specificaties van het top model Mate 9 zien. Uit eerdere lekken en foto´s weten we dat de smartphone in twee basis uitvoeringen komt. Een normale en een Edge versie. De Huawei Mate 9 Edge zal de duurste Huawei ooit kunnen worden, als de geruchten waar zijn. Er wordt namelijk een bedrag van 1.800 dollar genoemd voor het apparaat.

Gelukkig houdt de Chinese fabrikant ook rekening met de kleinere portemonnee. De Mate 9 is waarschijnlijk beschikbaar met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag, een variant met 4 GB werkgeheugen en 128 GB aan opslag en het topmodel verschijnt met 6 GB RAM en 256 GB aan opslag. Het topmodel verschijnt volgens verschillende geruchten met een 2K beeldscherm en afgeronde randen. Alle versies worden aangedreven door de snelle Kirin 650 processor en Android 7.0 Nougat.

‘Echte’ foto’s Huawei Mate 9

Dit weekend werden er nieuwe foto’s getoond van de Huawei Mate 9. De foto’s bleken achteraf gephotoshoped te zijn.

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones