Huawei Nova de ideale selfie maker voor Tinder

Huawei Nova de ideale selfie maker voor Tinder

Huawei heeft speciaal voor vrouwelijke gebruikers een nieuwe lijn geïntroduceerd tijdens IFA 2016 in Berlijn, de Nova en Nova Plus. Alleen de normale versie zal in Nederland landen en wie weet volgt later nog de Plus. Deze commercials van Huawei laten zien waar het allemaal om draait bij de nieuwe smartphone lijn van Huawei.

Huawei timmert al enkele jaren aan de weg. De Chinese smartphone maker heeft voor zichzelf een route naar de top uitgezet. Een onderdeel van die route zijn smartphones voor verschillende doelgroepen. De Nova serie is zeer stijlvol ontworpen en het is een compacte telefoon. De toestellen blinken uit in cameraprestaties en het merk richt zich op vrouwelijke gebruikers.

Huawei Nova commercials

De eerste Huawei reclame laat twee vriendinnen zien die zichzelf op hun best willen presenteren op een datingsite zoals Tinder en Lexa. Terwijl de ene vriendin zichzelf opdost en een paar mooie foto’s maakt, schiet de Nova eigenaresse nonchalant een nog mooiere foto. Je begrijpt dat de vriendin van de Huawei eigenaresse haar toestel wil lenen. De tweede commercial is een opsomming van de bijzonderheden van het nieuwe toestel. Ook hier zien we de selfie capaciteiten van de toestellen. Je kunt jezelf namelijk direct uit bed fotograferen om vervolgens je Make Up bij te werken via verschillende Styles in de Make Up Mode.

De Huawei Nova heeft een uitstekende selfie camera. De 8-megapixel selfie camera beschikt over verschillende beauty-effecten en filters. Achterop prijkt een 12-megapixel camera zonder OIS maar met fasedetectie-autofocus je kunt filmen in 4K beeldkwaliteit. Een super leuke feature van de smartphone is dat het je stem herkent. Wanneer je het toestel kwijt bent kun je het roepen, “Evi where are you”, waarop je smartphone geluid maakt.

Specificaties

De Nova heeft een 5-inch Full-HD beeldscherm die naadloos over gaat in de metalen behuizing. Het Chinese merk heeft de Nova voorzien van afgeronde randen waardoor het toestel zeer prettig in de hand licht. De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 625. Deze octa-core processor heeft acht kernen met een maximale kloksnelheid van 2,0 GHz. De Nova heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag. Achterop vinden we ook de 3D vingerafdruksensor en je kunt het toestel circa twee dagen gebruiken zonder op te laden dankzij de 3.020 mAh batterij. Het toestel ondersteunt Smart Power 4.0 zodat je snel weer verder kunt bellen, appen en fotograferen. Het toestel draait op Android 6.0 en je krijgt een wordt voorzien van prachtig geluid met de DTS Headphone.

De nieuwe lijn van Huawei werd tijdens IFA 2016 gepresenteerd en de Huawei Nova verschijnt in oktober in de winkels.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones