Huawei P10 en P10 Plus in nieuwe afbeeldingen te zien

Huawei P10 en P10 Plus in nieuwe afbeeldingen te zien

Nieuwe afbeeldingen van de Huawei P10 en Huawei P10 Plus. We verwachten de twee vlaggenschepen in maart of april 2017. Via weibo treffen we onderstaande afbeeldingen van de twee nieuwe vlaggenschepen van Huawei. Het blijft echter onzeker op de beelden prachtige renders zijn of een echte indruk geven.

Huawei P10 en P10 Plus gelekt?! Vandaag zien we via Weibo gebruiker Reviewer de looks van beide apparaten. Eerder deze maand lekte Roland Quandt al de verwachte adviesprijzen van het nieuwe Chinese drietal, de Huawei P10 en P10 Plus en P10 Lite. Hij wist ons ook al de specs van de toestellen te verklappen. Quandt is een van de Twitteraars die de laatste tijd meer en meer betrouwbare informatie lekt. De nieuwe afbeeldingen zijn van een relatief betrouwbare bron uit China, Reviewer. Ze tonen de Huawei P10 en P10 Plus.

Nieuwe afbeeldingen Huawei P10 en P10 Plus

De afbeeldingen die we vandaag via Weibo verkrijgen geven twee toestellen met een vergelijkbaar design als de Huawei P9 en de Mate 9 Plus. De Huawei P10 heeft een vlakke voorkant terwijl de Huawei P10 Plus juist een Edge heeft. Beide toestellen beschikken over een afgeronde achterkant. Waarbij één beschikt over een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Helaas is het niet volledig duidelijk welke achterkant van de P10 is. Waarschijnlijk de achterkant met vingerafdrukscanner.

De afbeeldingen laten een flink aantal sensoren zien. We zien dat beide toestellen twee Leica camera´s hebben. De P10 Plus heeft een dual tone LED flister en daaronder enkele sensoren. Het toestel heeft een front camera met twee sensoren Krijgt het apparaat een irisscanner? De home knop dient waarschijnlijk ook als vingerafdrukscanner. Naast de Huawei P10 Plus zien we de P10. Het vlaggenschip heeft ook twee camera’s en daarnaast zien we waarschijnlijk een ring flash met een camera sensor. De telefoon heeft ook een vingerafdrukscanner. De voorkant is vlak net als de Huawei P9. Het blijft natuurlijk onzeker of dit daadwerkelijk afbeeldingen zijn van de beide vlaggenschepen van de Chinese fabrikant. Mochten de beelden kloppen, dan kunnen we nog veel nieuwtjes verwachten over de verschillende sensoren.

Huawei P10 en P10 Plus by Reviewer

Huawei P10 en Huawei P10 Plus vlaggenschepen

Huawei heeft in 2016 laten zien dat de Chinese fabrikant mee kan doen bij de top. Na de lancering van de zeer succesvolle Huawei P9 lanceerde het bedrijf de Huawei Mate 9. Een vlaggenschip dat ook in processor snelheid volledig mee kon met de rest. De Kirin 960 houdt de Snapdragon 820 bij en is misschien wel even snel als de Snapdragon 821.

We kijken daarom ook met grote nieuwsgierigheid uit naar de lancering van de nieuwe lichting vlaggenschepen van de Chinese fabrikant. Quandt verklapte dus al dat de Huawei P10 wordt uitgerust 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB intern geheugen. Hij verwacht dat je de telefoon voor 550 euro kan kopen. Bijna 50 euro goedkoper dan dat de Huawei P9 bij zijn lancering kostte (599 euro). De Huawei P10 Plus wordt het premium vlaggenschip met 6 GB werkgeheugen en 128 GB aan opslag. Dit model heeft waarschijnlijk ook het ‘Edge’ disign die we kennen van de Huawei Mate 9 Porsche design. De P10 kun je kopen voor 730 euro. Waarbij het toestel ook weer goedkoper is dan de Huawei P9 Plus vorig jaar. De P9 Plus kreeg een adviesprijs van 749 euro. Men verwacht vier kleurvarianten voor beide P10 toestellen: goud, zilver, zwart en blauw.

Quandt wist niet alleen de prijs van de beide vlaggenschepen. Hij verwacht ook een Huawei P10 Lite. Een voordeliger toestel met 3 GB werkgeheugen en 32 aan opslag. Deze versie kun je kopen voor 260 euro. Een tientje meer dan dat de P8 Lite 2017 kost.

Vandaag de dag kun je al een losse P9 kopen vanaf 474 euro. De P9 Plus is beschikbaar vanaf 649 euro en de Huawei P9 Lite koop je vanaf 269 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones