De Huawei P9 blinkt uit in fotografie en zijn prijs

Huawei P9

GSMArena heeft de Huawei P9 uitgebreid getest en hier volgt een kort overzicht van de bevindingen. Wat kun je verwachten van het nieuwe vlaggenschip van Huawei? Uit de test blijkt duidelijk dat de P9 geen alleskunner is. In plaats van een verzameling van de nieuwste technologische hoogstandjes richt de P9 zich op enkele functies waarin het uitblinkt. Een van die aspecten is zijn uiterlijk. Huawei heeft een prachtig design en voelt stevig in de hand of je nu voor de aluminium versies of de keramische versie van de P9 gaat. Het toestel voelt aan als een high-end smartphone dankzij die stevige behuizing en de slanke vorm.

Resultaat Huawei Leica samenwerking is zeer positief

Al maanden voor de lancering schreven we al over de bijzonder samenwerking tussen Huawei en Leica. Met de P9 is het eerste bewijs van de samenwerking geleverd. Volgens GSMArena een zeer positieve. Het toestel blinkt uit in fotografie. Volgens de site was de zwart/wit camera een riskante zet, een zet die zich zeker heeft uitbetaald. Het toestel schiet geweldig mooie zwart/wit foto’s en ook de reguliere camera is vlaggenschipwaardig. Zelfs zonder al te veel licht heeft het toestel een groot aantal fotografie opties. Met behulp van een statief maakt de Huawei P9 zelfs foto’s van een kwaliteit waarbij de mond van de onderzoeker open viel.

Is de Huawei P9 interessant?

Huawei richt zich op gebruikerservaring, dat is de reden waarom de P9 één van de snelste en meest nauwkeurige vingerafdruklezers heeft. Het toestel heeft een batterij met zeer goede levensduur en ook de luidspreker en audio kwaliteit zijn erg goed. Huawei heeft de Emotion UI schil rond Android Marshmallow verbeterd voor nog groter gebruikersgemak. Het is geen alleskunner zoals de Samsung Galaxy S7 of een revolutionair nieuw toestel als de LG G5. Het vlaggenschip van Huawei is een stuk goedkoper dan de eerder genoemde alternatieven. Dankzij prijs, bijzonder mooi design, snelheid en fotografische capaciteiten is de Huawei P9 zeker een interessant toestel om mee te nemen in je volgende mobiel keus.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones