Huawei P9 in vier fysiek verschillende bodies?

Eerder al lekte er foto’s van de Huawei P9 waarbij we konden zien dat het toestel een dubbele camera krijgt.

Huawei P9 onthulling

Het Chinese bedrijf stuurde een paar dagen geleden nog uitnodigingen voor een 9 maart evenement in Berlijn. Het leek er even op dat wij in Berlijn eindelijk kennis konden maken met de nieuwe topper van Huawei. Nu blijkt echter dat er nog wat meer tijd nodig is om het toestel te onthullen.

Reden P9 vertraging

De vertraging heeft te maken met de noodzaak om een aantal technische kwesties in verband met de veel gelekt ‘dubbele camera setup’ op de Huawei P9 te verbeteren. Je mag aannemen dat vertraging gelinkt is aan de samenwerking met Leica. Volgens beroepslekker Evleaks vindt de lancering van het P9 evenement 6 april plaats.

Huawei P9 prestaties

Er gingen geruchten rond dat de P9 wel 6GB Ram meekreeg en de nieuwste Kirin chip. De laatste geruchten schroeven deze beweringen naar beneden. Mogelijke hardware setup voor de vier P9´s:

  • P9 Lite met een Snapdragon 650 processor met 2GB RAM, 16 GB ROM-versie;
  • P9 Standaard met een Kirin 950, 3GB RAM en 32GB ROM;
  • P9 Premium met een Kirin 955 processor, 4GB RAM en 64GB ROM;
  • P9 Max met een Kirin 955, 4GB RAM, 64GB ROM met een 6 inch scherm 2K P9 Max.

Nieuwe look P9

Huawei P9 Back 1 Enkele dagen geleden nog zagen wij de achterkant van Huawei’s nieuwe P9. Een prachtig metalen design met twee camera’s en onder de flitser een zwart gedeelte.

 

Huawei P9 Back2

 

 

 

Hoewel de nieuwe foto’s een dubbele camera bevestigen, ze zijn anders dan de laatste twee. Onder andere het zwarte gedeelte onder de flitser is in deze foto verdwenen, dat kan de laser autofocus zijn geweest. Betekenen de foto’s dat Huawei de P9 in fysiek verschillende bodies zal lanceren?

 

Een extra P9 weetje

Dankzij Gsmarena weten we dat Huawei op naam van EVA-L09 een certificatie heeft aangevraagd. Dat zou een van de modelnummers voor de P9 kunnen zijn. In dat geval heeft ten minste één van de vier versies een 2900 mAh batterij.

Zal Huawei fysiek verschillende P9´s uitbrengen? We moeten helaas nog even wachten op Huawei’s antwoord op de LG G5 en de Galaxy S7 broers.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones