17 oktober 2015 door in Huawei.

Huawei heeft op zijn website een lijst met toestellen online gezet die de langverwachte update naar Android 6.0 kunnen verwachten. De uitrol naar deze nieuwste versie van het besturingssysteem zal nog wel even op zich laten wachten, want Hauwei zal pas volgende maand beginnen met het aanpassen van hun eigen software. Naar verwachting zal dan ook pas begin 2016 de update werkelijk uitgerold gaan worden.

Modellen

Er zijn enkele modellen die hun update kunnen verwachten. Het gaat hierbij onder andere over de P8, de G7, de Mate S en de Mate 7. Ook van het budgetmerk Honor zullen er enkele smartphones een update krijgen naar Android 6.0. Opvallend genoeg zullen enkel de duurdere smartphones van het merk hun update kunnen verwachten. Het is dan ook in de lijn van verwachtingen dat enkel de Honor 7 de update zal gaan krijgen.

Upgrade

Sinds de komst van Android 6.0 zijn fabrikanten druk bezig met het aanpassen van software en worden er voorzichtig ook al lijsten gepresenteerd met modellen die de update kunnen verwachten. Al eerder gaf LG te kennen dat hun G4 sowieso snel de update kan verwachten en Sony heeft aangegeven dat enkel hun high-end smartphones vanaf de Xperia Z2 een update kunnen verwachten. Samsung heeft nog geen officiele lijst gepresenteerd, maar ook hier is de verwachting dat enkel de topmoddellen de nieuwste software kunnen ontvangen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones