Huawei verrijkt Ascend P7 met saffierglas

Huawei Ascend P7 Sapphire editionVind je het soms lastig op je telefoon te passen? Dan is een onsterfelijke telefoon wel zo handig. Huawei komt een stapje dichterbij met de Huawei Ascend P7 Sapphire Edition. Zoals de naam al zegt: met saffierglas. Daarmee behoort het toestel tot een van de weinige telefoons met saffier glas op de voorzijde.

Er zijn nog maar weinig fabrikanten de uitdaging met saffierglas aangegaan, omdat er een enorm prijskaartje aan zit. Het is geweldig materiaal, omdat het zó hard is dat het niet bekrast kan worden. 

Duurzaam

De hele voorkant van de telefoon is uitgerust met het saffieren glas. Daardoor zal het scherm er altijd helder uitzien en helemaal krasvrij. Rondom het toestel zit een metalen rand van roze- en goudkleurige metalen.

Ook de achterkant zal langer meegaan omdat daarbij hoogwaardige keramische materialen zijn gebruikt.

Aangepaste versie

De Huawei Ascend P7 Sapphire Edition is een aangepaste versie van de Huawei Ascend P7 die werd uitgebracht in mei. Aan specificaties is er niets veranderd.

Zo heeft het toestel een Full HD-scherm van 5 inch en heeft het een resolutie van 1920×1080 pixels. Ook is het een van de dunste smartphones met een aluminium behuizing van slechts 6,5 milimeter dik. Het toestel draait op Android 4.4.2 en heeft een 2500 mAh-accu.

De Ascend P7 werd recentelijk nog uitgeroepen tot beste smartphone van 2014.

Adviesprijs

Over de adviesprijs van de Ascend P7 Sapphire Edition is nog niks bekend. Waarschijnlijk zal deze exclusiever gehouden worden en niet overal verkrijgbaar zijn. Of de telefoon in Nederland verkrijgbaar zal zijn, is ook nog maar de vraag.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones