Ideaal kado voor Valentijnsdag: LG G6 in het roze

Ideaal kado voor Valentijnsdag: LG G6 in het roze

De LG G6 krijgt een nieuwe kleuroptie: Raspberry Rose. Deze roze kleur is compleet in thema van Valentijnsdag en daarmee een ideaal cadeau voor je geliefde.

Dat meldt de Nederlandse website DroidApp.nl.

Voor je het weet is het alweer zo ver. We hebben het over Valentijnsdag. De dag van de liefde vindt over iets minder dan drie weken alweer plaats. Hoogtijd om op zoek te gaan naar een cadeautje voor je geliefde. Mocht je nou echt in een gulle bui zijn: waarom dan geen smartphone cadeau doen? En als je toch bezig bent: waarom dan geen toestel in bijpassend thema? LG denkt dit jaar met je mee en presenteert vandaag haar vlaggenschip van vorig jaar, de LG G6, in een nieuwe kleur. Deze Raspberry Rose uitvoering is rood van kleur, ideaal voor Valentijnsdag dus. Verder is er niets veranderd aan de specificaties, functies of ontwerp.

LG wijzigt van strategie

Vorige maand werd bekend dat LG van strategie is gewijzigd. Niet langer brengt men om de zoveel tijd een telefoon op de markt, zoals concurrenten wél doen. In plaats daarvan houdt men haar eigen planning aan: telefoons komen uit “wanneer het nodig is”. Het zijn de woorden van de mobiele divisie directeur bij LG. Hij gaf tijdens een interview begin dit jaar aan van plan te zijn telefoons langer actueel te houden. Dit gaat LG bewerkstelligen door telefoons een langere levensduur te schenken, en meerdere varianten en opties uit te brengen. Tot nog toe voegen de Zuid-Koreanen dus daad bij de belofte. Alhoewel de LG G6 begin voor jaar uit de doeken werd gedaan, is het nog steeds een meer dan prima toestel. Bovenal is het prijskaartje een groot pluspunt.

Daar waar het toestel bij introductie tegen een adviesprijs van 749 euro over de toonbank ging, kost hij nu net iets meer dan 400 euro. Dat is bijna de helft minder! Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht is de LG G6 wel hét geschikte toestel voor jou.

Waarom voor de LG G6 kiezen?

Ten eerste is de LG G6 simpelweg een fraai toestel om te zien. Hij beschikt over een elegant ontwerp, een rand-tot-rand beeldscherm (door LG aangekaart als FullVision) en is bovendien gemaakt van stevig materiaal. Niet voor niets is hij door dezelfde keuring gekomen als waar Amerikaans oorlogsmateriaal voor moet slagen. Dit houdt in dat hij stootjes, extreme temperaturen en stof- en water bestand is. Ten tweede maakt hij fraaie plaatjes met de twee camera’s aan de achterkant. Deze sensoren werken met elkaar samen waardoor foto’s boordevol detail, diepte en scherpte bevatten. Ten derde is het toestel lekker snel in dagelijks gebruik. Apps openen snel, schakelen tussen programma’s gaat snel en ook zware taken als games spelen kan hij prima aan.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones