5 oktober 2014 door in Apple.

iOS-toetsenbordSinds Apple ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om eigen toetsenborden aan te bieden, zijn deze erg populair in de App Store. De laatste weken gaan deze erg goed en vorige week stonden er alleen maar toetsenborden in de top 3 meest gedownloade apps: Path Input, Fleksy en Swype.

Met de update naar iOS 8 mogen ontwikkelaars toetsenborden aanbieden. Ook hebben ze meer toegang gekregen tot de camera. Ook de apps Manual en Camera Plus die meer functionaliteiten aan de camera geven, behoren tot de top 10 meest gedownloade apps.

Nieuwe toetsenborden

Met de toetsenborden kun je een hoop kanten op. Zo voorspelt Fleksy wat je wilt gaan typen. Met Swype kun je je tekst voltooien zonder steeds elke toets afzonderlijk in te drukken, je veegt over het toetsenbord heen. Dit toetsenbord is bij Android-toestellen flink populair. Hij kost 0,89 euro in de App Store.

Het populairste toetsenbord op Android is het gratis SwiftKey. Deze voorspelt woorden en is nu gratis te downloaden in de App Store.

Geen zin in een nieuw toetsenbord? Ook het standaard toetsenbord van Apple is erop vooruitgegaan bij de update naar iOS 8. Of je nu optionele toetsenborden hebt of niet: bij het invoeren van wachtwoorden blijft deze tevoorschijn komen om de veiligheid te garanderen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones