iPhone 5c en iPhone 5s vanaf 20 september te koop

appleOp 10 september aangekondigd en vanaf 20 september in de winkel. Te snel? Toch gaan er de laatste tijd erg veel geruchten dat Apple aan een zeer snelle lancering van twee nieuwe iPhone modellen werkt. We kennen allemaal de extreem lange wachttijden van Apple en of het realiteit gaat worden is dan ook nog te bezien. Het zou wel erg mooi zijn.

Zolang we nog geen officieel bericht hebben ontvangen over een Apple event is het nog niet duidelijk of de iPhone 5s en iPhone 5c op 10 september daadwerkelijk worden aangekondigd. Wel zijn er een grote groep bekende bronnen die blijven herhalen dat de opvolger van de iPhone 5 op die datum wordt aangekondigd. Het wordt dus steeds waarschijnlijker dat dit echt gaat gebeuren. In de voorgaande jaren kregen alle belangrijke partijen omtrent telecom nieuws een aankondiging van Apple dat er een event op de planning stond. Het wachten is nu tot dat moment is aangebroken.

Nieuwe iPhone al vanaf 20 september verkrijgbaar

Naast de nabije aankondiging van het toestel zijn er veel betrouwbare websites die melden dat de nieuwe iPhone al verkrijgbaar zal zijn vanaf 20 september. Of dit ook voor Nederland geldt is ons nog niet duidelijk.

Veel geruchten gingen eerder over een beschikbaarheid in oktober. Nieuwe geruchten wijzen erop dat de maanden september en oktober belangrijke maanden gaan worden voor Apple. De verwachting is dat de nieuwe iPhones in september worden aangekondigd en de nieuwe iPad en iPad mini in oktober.

Lange levertijden iPhone

Apple is over het algemeen vaak redelijk snel met het leverbaar maken van nieuwe producten, maar kent ook extreme wachttijden door de populariteit van de producten. Daarnaast worden er vaak te weinig iPhones aan de winkels geleverd, waardoor ze bij lancering meestal veel te snel zijn uitverkocht.

Bekijk alvast de beste deals voor jouw Apple iPhone op Telefoonabonnement.nl. Klik hier.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones