17 september 2014 door in Apple.

Apple logoDe iPhone 6 hoeft niet eens meer de schappen in: in de eerste 24 uur van de voorverkoop zijn er maar liefst vier miljoen exemplaren van het nieuwe toestel besteld. Dat meldt Apple op haar website. Daarmee breekt de grote Amerikaanse fabrikant een eigen record. Apple had het zelf vast niet verwacht, aangezien deze hoeveelheid het aantal gemaakte iPhones overtreft.

Het is de bedoeling dat de iPhone 6 vanaf volgende week in de Nederlandse schappen ligt. In meerdere landen is het toestel deze vrijdag al verkrijgbaar. Een groot deel van de voorverkochte iPhones wordt dan ook al vrijdag bezorgd. De rest volgt later deze maand en in oktober, omdat de vraag momenteel groter is dan het aanbod.

Een betere telefoon

Apple’s CEO Tim Cook vertelt in een officieel nieuwsbericht dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in elk opzicht een betere telefoon zijn en dat de fabrikant blij is over het feit dat de klanten net zoveel van het product houden als zijzelf. “We kunnen niet wachten om onze beste iPhones in de handen van onze klanten te zien.”

Elke klant die een iPhone 6 (Plus) koopt in de Apple-store, krijgt een gratis personal setup aangeboden om de iPhone meteen goed te configureren. Zo wordt meteen je mail goed ingesteld en worden nieuwe apps uit de App Store laten zien.iPhone 6

De nieuwe iPhone heeft een adviesprijs van 699 euro. Meer weten over het toestel? Klik hier!

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones