iPhone 6s met 32 GB geheugen over 2 weken leverbaar

iPhone 6s met 32 GB geheugen over 2 weken leverbaar

Voor de liefhebbers van de iPhone 6s is er goed nieuws! Het toestel krijgt over twee weken een opslagcapaciteit van 32GB. Voorheen kon je alleen kiezen tussen 16GB, 64GB en 128GB. Apple heeft bij de aankondiging van de iPhone 7 alle opslagcapaciteiten verdubbeld en brengt voor de 6S een extra uitvoering op de markt met 32GB. Dit is een erg goede stap omdat 16GB eigenlijk net te weinig is.

iPhone 6S 16GB en 64GB verdwijnen

Op de website van Apple is nu te zien dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus alleen nog leverbaar zijn in 32GB en 128GB variant. De 16GB en 64GB zijn dus verdwenen.

iphone6s

iPhone 6S 32GB ontdekt op Belsimpel.nl

Vanmorgen ontdekte wij prijzen van een 32GB variant van de iPhone 6S. Deze uitvoering was voorheen nog niet beschikbaar, maar blijkt bij Belsimpel al op hun website te staan met een levertijd van 14 dagen. Hij zal dus aankomen rond dezelfde tijd dat de iPhone 7 in Nederland verkrijgbaar is. De iPhone 6S 32GB zal los verkrijgbaar zijn voor € 659,-. Daarmee is het toestel dus ruim € 100,- goedkoper dan de nieuwe iPhone 7 met 32GB geheugen. De iPhone 6S met 16GB is bij Belsimpel los verkrijgbaar voor € 648,-. Voor € 11,- meer heb je dus een dubbele hoeveelheid geheugen.

iphone6s-32

Verschil tussen de iPhone 6S en iPhone 7

Mocht je nu twijfelen tussen welke telefoon je het beste kunt kiezen en of die € 100,- verschil de overstap naar de iPhone 7 waard is, sommen wij graag de verschillen voor je op zodat je een betere keuze kunt maken.

Uiterlijk
Het uiterlijk van de iPhone 7 is niet heel erg gewijzigd. Er is een nieuwe kleur leverbaar, maar deze variant is pas te koop als je een versie met meer geheugen kiest. De iPhone 7 heeft dezelfde afmetingen als zijn voorganger en heeft volgens ons niet echt noemenswaardige verschillen in design.

Prestaties
Het verschil in snelheid en rekenkracht is aanzienlijk. De iPhone 7 is de snelste iPhone van dit moment en volgens Apple zelfs de snelste smartphone. Het verschil in kracht tussen de iPhone 7 en de iPhone 6S is ook erg groot. Al zal je dat tijdens je dagelijks apps niet zo merken omdat de iPhone 6S over het algemeen al vrij snel was. Met de iPhone 7 ben je echter wel weer veel meer op de toekomst voorbereid.

Nieuwe features
Waarin de iPhone 7 uitblinkt ten opzichte van de iPhone 6S is onder andere de camera. Deze is vele malen beter, scherper en Apple heeft ook flink gewerkt aan de camera aan de voorkant. Vooral de software hiervoor is verbeterd en de iPhone 7 beschikt nu over een 7 megapixels front camera. Daarnaast is de iPhone 7 stof en waterdicht en hebben ze afscheid genomen van de 3.5mm connector. Dit betekent dus dat je voortaan alles moet doen met Apple’s eigen Lighting connector.

Advies
Als je op dit moment een iPhone 6S hebt adviseren wij om de stap naar de 7 over te slaan. De verschillen zijn dan wat ons betreft te klein en wegen niet op tegen het bedrag dat je moet bijbetalen voor het toestel. Mocht je echter een oudere iPhone hebben dan is de stap naar de iPhone 7 enorm. Als je het toestel los wilt kopen raad ik ook aan om honderd euro meer uit te geven en voor de iPhone 7 te kiezen in plaats van de goedkopere iPhone 6S 32GB uitvoering.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones