‘iPhone 6s en 6s Plus verkopen beter dan...

‘iPhone 6s en 6s Plus verkopen beter dan...

Afgelopen zaterdag begon Apple met het aannemen van pre-orders voor zowel de iPhone 6s als de iPhone 6s Plus. Volgens Apple gaan de verkopen heel erg goed, en stevent het af op een nieuw record. Hieruit zouden we dus al bijna kunnen concluderen dat de iPhone 6s en 6s Plus beter verkopen dan de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Apple verwacht zelf dat het meer dan 10 miljoen stuks gaat verkopen (van beide toestellen samen) in het eerste weekend, na de release van de iPhone op 25 september.

Stijging iPhone verkopen

De stijging van de geweldige verkoopcijfers van de iPhone zijn wel te verklaren. Vorig jaar bracht Apple namelijk een erg grote update (voor de iPhone ten minste), door het schermformaat te vergroten. Hierdoor trok het weer de aandacht van de gebruikers die graag een toestel willen met een groter scherm. Het 4,7 inch schermformaat van de iPhone 6 (en 6s) valt erg in trek bij de ‘gewone’ gebruiker, waar de iPhone 6(s) Plus de markt voor de phablet gebruikers opzoekt. Dit jaar zullen er weer een hoop abonnementen van bijvoorbeeld een Android smartphone verlopen, en zullen velen de iPhone 6s (Plus) zien als een telefoon die ze eigenlijk al wel graag gewild hadden: iPhone met een groot (of tegenwoordig normaal) scherm.

iPhone 6s (Plus) release

De nieuwe generatie iPhone zal op 25 september de echte release krijgen. Dit geldt helaas enkel voor de volgende landen: Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, Verenigd Koninkrijk en de VS. Nederland zal waarschijnlijk nog een week langer moeten wachten op de iPhone 6s release.

Als de iPhone 6s in Nederland beschikbaar is, kan je enkele verbeterpunten van het toestel verwachten ten opzichte van de iPhone 6. Zo beschikt de 6s over een processor die tot 70% sneller is in CPU prestaties en 90% sneller in GPU prestaties. De camera krijgt een upgrade van 8 naar 12 megapixels op de achterkant, en aan de voorkant kiest Apple voor een 5 megapixel camera in plaats van een 1,2 megapixel. Daarnaast krijgen de nieuwe iPhones de beschikking over 3D Touch, waardoor het scherm drukgevoelig wordt en extra functionaliteiten krijgt.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones