iPhone 6(s) Smart Battery Case onthult door Apple

iphone-smart-battery-case-scherm

Vlak voor de kerst kan je nog een extra cadeau voor je iPhone 6 of iPhone 6s verwachten, Apple brengt namelijk de Smart Battery Case uit. Dit is een hoesje voor de iPhone waarmee je de batterijduur een flinke boost kan geven. Met zo’n hoesje zou de batterij van je iPhone namelijk zo’n 25 uur meegaan.

Een opvallende stap is dit toch wel te noemen van Apple, die voorheen nog nooit hoesjes voor de iPhone met extra batterijcapaciteit verkocht. Tot op heden is dit hoesje enkel te gebruiken voor de iPhone 6 en iPhone 6s. Mocht dit inderdaad een succes blijken, dan zal zo’n zelfde hoesje voor de andere iPhones niet uitblijven.

Smart Battery Case van Apple

De Smart Battery Case is dus een nieuwe accessoire voor de iPhone (6 en 6s) van Apple. Aan de onderkant maak je het hoesje vast via de Lightning aansluiting, waardoor het hoesje wat aan de onderkant van de iPhone uitsteekt. Aan de achterkant zie je een bult, waar de extra batterij zich bevindt. Overigens kan je nog steeds gebruik maken van de Lightning aansluiting, aangezien het hoesje ook de mogelijkheid biedt om die te gebruiken.

apple-smart-battery-case-iphone

Apple maakt zelf niet bekend wat de capaciteit is van het hoesje, maar uit een review van The Wall Street Journal blijkt dat de capaciteit op 1877 mAh staat, wat zo’n 80 procent is van de batterij van de telefoon zelf.

Apple beweert daarnaast nog dat de extra accu geen negatieve invloed heeft op de prestaties van de telefoon zelf. Andere hoesjes met dezelfde functie zouden wel voor een negatieve invloed zorgen, omdat sommige signalen verstoord kunnen worden, aldus Apple. Bovendien is het design zo gemaakt, dat het geluid van de speakers beter moet worden. Wel zal je, zoals je al wel kon verwachten, een flinke prijs neerleggen voor deze Smart Battery Case. Het kost je namelijk 119 euro. Je kan daarvoor kiezen tussen de kleuren wit en grijs.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones