iPhone 6s: top 10 nieuwe features, aldus Apple

iPhone 6s: top 10 nieuwe features, aldus Apple

De nieuwe iPhone 6s (en iPhone 6s Plus) zijn nu enige tijd geleden aangekondigd door Apple, en binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar. Als je nu op zoek bent naar een nieuwe telefoon, dan zal je oog waarschijnlijk ook vallen op de nieuwe iPhone 6s. Door de overvloed aan informatie die ondertussen over deze telefoon te vinden is, is het misschien makkelijker als je een makkelijk overzicht hebt van de features van de iPhone. Dit zal Apple ongetwijfeld gedacht hebben, en daarom een lijst gemaakt met daarin de top tien features van de iPhone 6s.

Beste nieuwe features

  • Volgende generatie Multi Touch. 3D Touch is waarschijnlijk toch wel dé nieuwe feature van de iPhone 6s. Hierdoor kan het scherm het verschil merken tussen een zachte en harde druk op het scherm, en kan hierop verschillende acties bedenken.
  • 12 megapixel foto’s. Sinds de iPhone 4s beschikte de iPhone al over een 8 megapixel camera, deze wordt nu verhoogd naar 12 megapixels. ‘’s Werelds populairste camera is nu geavanceerder dan ooit’, aldus Apple.
  • 4K video’s. Met de komst van de 12 megapixel camera, is het voor de iPhone 6s en 6s Plus mogelijk om video’s op te nemen in 4K kwaliteit. Hierdoor zijn het de eerste Apple producten die in 4K op kunnen nemen.
  • Live Photos. Een functie die door de komst van 3D Touch mogelijk wordt. Met Live Photos kan je anderhalve seconden voor en na de foto opnieuw beleven, door hard op de foto te drukken (en de functie aan te hebben staan op het moment dat de foto gemaakt is).
  • A9 processor. De komst van de A9 processor geeft een flinke boost aan de prestaties van de nieuwe iPhone. De CPU zou tot wel 70% sneller zijn, waar de GPU prestaties met maar liefst 90% toe kunnen nemen.
  • Veranderingen aan het design. Hoewel het design hetzelfde is als bij de iPhone 6, is het toch anders. Er wordt nu gebruik gemaakt van 7000 series aluminium, en er is een roségouden variant te koop.
  • Verbeterde Touch ID. De vingerafdrukscanner van de iPhone 6s en 6s Plus is verbeterd, en zou tot twee keer zo snel moeten zijn.
  • Sneller 4G. Met LTE Advance is het mogelijk om een theoretische hogere snelheid te ontvangen op je iPhone 6s en iPhone 6s Plus.
  • Snellere WiFi. De nieuwe iPhones beschikken over 802.11a/b/g/n/ac WiFi, waardoor het nog sneller kan zijn.
  • iOS 9. Met de nieuwe iPhones, komt er ook een nieuwe versie van het besturingssysteem voor de Apple producten. iOS 9 is de versie die komt met de 6s generatie iPhone.
Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones