iPhone 7 komt uit de box, de echte iPhone 7?

iPhone 7 komt uit de box, de echte iPhone 7?

Chinese Weibo toont “iPhone 7 Rose Gold 64GB” out of the box! Via het Chinese alternatief voor Twitter, bereikte ons de laatste gelekte foto’s van de iPhone 7. Volgens de spionnen is dit de aanstaande iPhone.
Als eerste zien we een foto van wat de verpakkingsdoos van de iPhone 7 zal zijn. Het is een zeer onduidelijke foto maar als je goed kijkt kun je “iPhone 7 Rose Gold 64GB” zien. Helaas valt het wel op hoe de rest van de informatie op de doos is weggewerkt. Misschien is het een sample geweest waarbij men de informatie bewust wilde wegwerken. De volgende foto’s laten de iPhone 7 zien die in deze doos zat. De betreffende spion bevestigd dat de volgende generatie iPhones nog steeds de kleur rosé goud heeft en daadwerkelijk iPhone 7 genoemd zal worden. Eerder konden wij vertellen dat de nieuwe iPhone in twee versies gelanceerd zou worden. Alleen de iPhone 7 Plus beschikt over dubbele camera’s. De foto’s van deze nieuwe iPhone 7 zijn in lijn met die verwachtingen.iPhone 7 BoxiPhone 7 ColoriPhone 7 LeakiPhone 7

Nieuwste iPhone 7 lek

Na vele renders en concepten zien we hier een mogelijke foto van ‘the real deal’. De bronnen via Weibo zijn er zeker van; deze iPhone 7 is echt. Ze benadrukken dat dit het prototype is van de laatste fase. Zonder grote verrassingen zien we hier de nieuwe generatie iPhone. Het toestel lijkt iets op de iPhone 6S maar je ziet duidelijk verschillen. Zo is de behuizing opnieuw ontworpen. De behuizing is gemaakt uit een stuk ‘metaal’ en je ziet totaal andere antenne lijnen. Ook de camera opstelling verschilt, iets grotere camera en andere opstelling van de laser focus met een extra sensor naast de camera. Het uiterlijk verschilt iets van de blauwdrukken die wij eerder zagen door deze extra sensor. Vanuit bovenstaande foto’s kunnen we echter niet zien of de 3,5 mm koptelefoonaansluiting geruchten wel of niet waar zijn. Volgens de geruchtenmolen kiest Apple voor zijn nieuwe iPhone de Lightning poort in plaats van de 3,5 mm aansluiting.

Verwachte iPhone

Het is nog even wachten op de lancering. Wij verwachten dat Apple de nieuwe generatie ergens in september of oktober lanceert en dat de toestellen niet lang daarna in Nederland en België beschikbaar zijn. De verwachte adviesprijzen zullen voor de iPhone 7 beginnen rond de 749 euro. Je kunt een iPhone 7 kopen met 16 GB, 64 GB of met 128 GB interne opslag.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones