iPhone 7 cover voor slechts $500,000

Het kan altijd nog gekker en duurder moeten ze bij Gresso gedacht hebben. Toch blijkt er een grote markt te bestaan voor dergelijke luxe. Het excentrieke Gresso bewijst dat maar weer eens door een iPhone 7 om te toveren in een sieraad van ruim $500,000. Hier krijg je dan natuurlijk wel wat voor terug!

iPhone 7 Black Diamond Collection

Speciaal voor de gelegenheid heeft Gresso een drietal iPhone 7 smartphones omgetoverd in heuze sieraden. Speciaal is het zeker, want Gresso maakt slechts een drietal van deze speciale modellen. Bij de aankoop van deze iPhone 7 krijg je dan ook een smartphone die gehuld is in 1450 zwarte diamanten met een totaal van 102 karaat. Het is niet alleen de buitenzijde die grondig is aangepakt, want ook de behuizing is vervangen met vijfde graad titanium.

Om alles netjes af te werken prijkt aan de achterzijde het logo van Gresso. De oplettende kijker ziet uiteraard direct dat het hier om een logo gaat met een gewicht van 10 gram 18 karaats goud. Overigens is ook de behuizing van de camera met dit hoogwaardige materiaal afgewerkt. De iPhone 7 wordt standaard geleverd met 256 GB opslagcapaciteit en uiteraard krijg je ook de AirPods cadeau. Ook deze zijn nog eens in 30 zwarte diamanten ingepakt om het ook nog eens stijlvol af te werken.

Indien dit net buiten jouw budget gaat kun je nog kiezen uit enkele andere modellen en de vanafprijs begint bij $2500,-. Een iPhone 7 naar eigen wens laten versieren blijft bij Gresso uiteraard nog steeds een mogelijkheid.

 

gresso-iphone-7-black-diamond

Vertu en Swarovski

Geheel uniek is de opzet van Gresso niet. Al eerder heeft Swarovski smartphones versiert met dure edelstenen of is zelfs een samenwerking aangegaan met fabrikanten om enkel maar hun naam aan het product te verbinden. Excentrieker is wel Vertu. Dit merk bestaat al geruime tijd maar leeft enorm in de luwte en in het luxere circuit. Bij dit merk kan een smartphone helemaal naar eigen wens gemaakt worden waarbij jij zelf de materialen kiest. Voor een bedrag van $17.500,- heb je bijvoorbeeld een unieke smartphone met het logo van Bentley. Ach, als je de Bentley kunt betalen is een bijpassende smartphone ook nog wel leuk.

De wereld van diamanten en smartphones lijkt een kleine wereld te zijn, maar stiekem gaat deze combinatie al vele jaren mee. Dit bewijst Vertu en Swarovski. Met de komst van Gresso gaat het wel weer een stapje verder.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones