iPhone 7 eerder? Top leveranciers werven personeel

iPhone 7 eerder? Top leveranciers werven personeel

Het Taiwanese Economic Daily News vertelt dat Foxconn en Pegatron twee grote Apple leveranciers zijn begonnen met het massaal aannemen van nieuw personeel. Ondervindt Apple problemen bij de fabricage van de iPhone 7 of zal het toestel eerder gelanceerd worden?
Eerder deze week zagen we al een rapport dat melding maakte van de vervroegde productiestart van de iPhone 7. Productiefaciliteiten die eigendom zijn van de bekende Apple leveranciers Pegatron en Foxconn maken zich nu al klaar voor de productie. Het rapport citeert een bron die ook weet te melden dat er drie varianten van de iPhone 7 worden vervaardigd. De bron stelt dat naast het reguliere model ook nog een Apple iPhone 7 Plus komt en als derde ook nog een Apple iPhone 7 Premium of Pro. Berichtgeving van een productie start die wordt bij gestaan door nieuws van het Economic Daily News dat beide bedrijven in rap tempo nieuwe werknemers aannemen.

Werving nieuw personeel Apple leveranciers

Volgens de Taiwanese nieuwssite huren de Apple leveranciers normaal gesproken pas een maand later extra personeel in. Foxconn is razend snel nieuwe mensen aan het werven. Het bedrijf zoekt een groot aantal gewone arbeiders die tussen de 18 en 40 jaar zijn en direct kunnen beginnen. Potentiële kandidaten worden aangemoedigd snel te reageren en voorbereidt op drukte; “bel een paar keer en wacht geduldig.”

Vervroegde iPhone 7 fabricage

Een mogelijke reden voor de vroege start van personeelswerving en fabricage is volgens ingewijden het ontwerp van de iPhone 7. Dit ontwerp schijnt ingewikkelder te zijn dan voorgaande modellen waardoor vervroegde productie noodzakelijk is. Het kan natuurlijk ook betekenen dat de lanceerdatum naar voren geschoven is. Geen onlogische zet in verband met de omzet die onder druk staat. De vervroegde productie kan natuurlijk ook te maken hebben met een ander gerucht van deze week. Het gerucht dat Intel ongeveer 50% van de modem chips voor zijn rekening neemt bij de nieuwe iPhone 7’s. Hiervoor heeft Intel wel andere fabrikanten ingeschakeld, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company en King Yuan Electronics.

September komt natuurlijk al snel dichtbij, maar de Apple Fan kan natuurlijk niet wachten op de opvolger van de iPhone 6 en iPhone 6S. Wij zijn ook nieuwsgierig naar het nieuwste staaltje Apple techniek in de iPhone 7’s

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones