iPhone 7 geruchten
19 juni 2016 door in Apple.

Het was weer een week vol nieuws over de nieuwe vlaggenschepen van Apple. We zetten de laatste iPhone 7 geruchten op een rij.

Het toestel zal waarschijnlijk dual SIM-kaarten ondersteunen, beschikt wel over een koptelefoonaansluiting, er verschijnen wellicht drie versies en de dual camera problemen zijn opgelost.

iPhone 7 dual-sim gerucht

iPhone 7 geruchten dualSimTwitter lekker The_malignant toont een foto vanuit Weibo, de Chinese variant van Twitter. De foto toont componenten die lijken op dual sim slots. Er zijn twee soorten dual sim slots, je hebt hybride slots waarbij je twee simkaarten kunt gebruiken of een simkaart en een MicroSD-kaart. Helaas is het onduidelijk om welk type het hier gaat.

 

Wel of geen 3,5 mm aansluiting voor koptelefoons

Een van de eerste iPhone 7 geruchten was die van de koptelefoon plug die wordt vervangen door een Lightningpoort. Dit iPhone gerucht werd afgelopen week eerst versterkt door fabrikant Tama Electric. Zij toonde een nieuwe accessoire dat de 3,5 mm koptelefoonaansluiting omzet naar Lightning poort. Een van de grote voordelen van de Lightningpoort is dat Apple het toestel veel dunner kan maken.iPhone 7 Lichting EarJack

Later laat Steve Hammerstoffer, een Frans lekker, beelden zien van een smartphone reparatie bedrijf, Rock Fix uit China. De afbeeldingen laten vermoedelijk iPhone 7 componenten zien die beschikken over een hoofdtelefoonaansluiting. De beelden laten drie touchscreens zien van twee verschillende grootte. Het nieuwste iPhone 7 gerucht is dan ook dat er wellicht drie verschijnen.

iPhone 7 geruchten

iPhone 7 dubbele camera gerucht

iPhone 7 geruchtenVorige week bleek dat sommige werknemers van Foxconn, een leverancier van Apple, berichten op Weibo hadden geplaatst dat de dubbele camera setup van Apple iPhone 7 Plus technische problemen ondervond. Eén van de camera modules moest optische zoom bieden. Blijkbaar waren die geruchten opzettelijk verspreidt en zijn de beweringen over het wegvallen van de dubbele camera setup vals. Deze week verschijnt er een foto van zowel het dubbele camera component als enkele geheugenkaarten, waarschijnlijk een van 256 GB. We kunnen opgelucht adem halen en verwachten in september een dubbele camera setup bij de iPhone 7 Plus.

Een van Apple’s grote leveranciers, Pegatron, schijnt al te zijn begonnen met de massa productie van iPhone 7 componenten. Voor dat we daar erg in hebben is het al september en laat Apple ons zien welke iPhone 7 geruchten wel en niet waar zijn geweest.

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones