iPhone 7 hoesjes voor de lancering tijdens IFA te zien

iPhone 7 hoesjes voor de lancering tijdens IFA te zien

Terwijl Apple fans in de hele wereld niet kunnen wachten tot morgenavond, dan presenteert Apple zijn 2016 iPhones, zijn de beide toestellen op IFA 2016 al te bewonderen. Als dummie model wel te verstaan. Een serie hoesjes fabrikanten uit China toont verschillende iPhone 7 hoesjes inclusief de dummie modellen van de beide telefoons.

iPhone 7 hoesjes

De fabrikanten van beschermhoesjes zijn niet gestoord door de geruchten dat Apple de toestellen nog wel eens iPhone 6SE kan gaan noemen. Ze laten trots de mooiste iPhone 7 en iPhone 7 Plus hoesjes zien.

Kip/ei verhaal

Natuurlijk is de smartphone er eerder dan het hoesje. Toch scheelt het maar weinig, want voordat de smartphone op de markt is gebracht moeten er natuurlijk ook hoesjes zijn. Vaak verandert de vorm van het toestel en als de vorm niet verandert, dan zijn de camera’s wel anders geplaatst. Hoe dan ook, er zijn specifieke hoesjes nodig voor specifieke toestellen.

iPhone 7 dummies

Vandaar dat men in China al lang en breed de vorm en afmetingen van de toestellen weet. Ze krijgen dummie modellen die er zeer ‘echt’ uitzien en aanvoelen. Waarschijnlijk zullen ze uitgebreide geheimhoudingsverklaringen moeten tekenen, maar vaak genoeg lekt er het een en ander uit.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Morgen avond weten we alles zeker. Dan worden de beide toestellen gepresenteerd aan het publiek. Tot die tijd is er natuurlijk nog veel nieuws en zullen er misschien zelfs nog wat nieuwtjes volgen. We hebben alles al voor je op een rij gezet over de iPhone 7’s.

De toestellen krijgen een A10 processor die volgens de laatste gegevens zeer snel moet zijn. Een andere verbetering ten opzichte van de iPhone 6S is het werkgeheugen en opslag. De iPhone 7 heeft 2 GB aan werkgeheugen en de iPhone 7 Plus zelfs 3 GB. Beide toestellen beginnen bij 32 GB aan opslag.

iPhone 7 hoesjes

Wanneer je van plan bent om de nieuwste iPhone 7 te kopen kun je bijna niet om een hoesje heen. We hebben er een aantal voor je op een rij.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones