De volledige iPhone 7 lijn is nu uitgelekt

iPhone 7

Beeldmateriaal van de nieuwste Apple toestellen toont een hele iPhone 7 lijn. De gelekte beelden laten drie iPhone 7’s zien, de iPhone 7, 7 Pro en 7 Plus.

De toestellen hebben een sprekend Apple design. Ze lijken op eerdere modellen, maar een video maakt het verschil tussen de toestellen duidelijk. GSMArena vond voor ons de nieuwste foto’s en video.

iPhone 7 lijn verschijnt op Weibo

Terwijl we nog tot september moeten wachten om de gehele lijn in levende lijven te zien, krijgen we een steeds beter beeld van de toestellen. Weibo laat nu zelfs foto’s van een drietal 7’s zien. De laatste gelekte afbeelding laat de 3 langverwachte naast elkaar smartphones zien zodat je de grootte verschillen duidelijk opmerkt.

iPhone 7

In lijn met de verwachtingen krijgen de iPhone 7 Plus en de 7 Pro een vergelijkbare 5,5-inch beeldscherm en de kleinste 7 beschikt over een 4,7-inch beeldscherm. Uit de afbeelding blijkt dat de iPhone 7 Plus de grote variant van de 4,7-inch iPhone is, terwijl de 7 Pro een totaal andere smartphone is. De Pro beschikt over de smart connector en dubbele camera´s. Het dual-camera mysterie is hiermee opgelost. De dual-camera setup krijg je alleen op de iPhone 7 Pro

iPhone 7

Verschil iPhone 7 met oudere generaties

Naast de zeer duidelijke foto’s beschikken we nu ook over een uitgebreide video over de iPhone 7. De video staat nu een paar dagen online en geeft een vergelijking tussen het ontwerp van de nieuwste smartphone van Apple en iPhone 6s. De behuizing lijkt op die van de iPhone 6s maar heeft enkele grote verschillen.

Vooral de antennelijn maakt het verschil duidelijk. Bij de 6s lopen de antennelijnen recht en net iets onder de bovenkant terwijl ze bij het nieuwste toestel aan de randen van de behuizing verwerkt zijn. Daarnaast is er natuurlijk het veel besproken gemis van een 3,5 mm koptelefoonaansluiting bij het nieuwe toestel. Een ander verschil ligt in de camera bult aan de achterkant, die is bij de nieuwe iPhone 7 groter.

Lancering iPhone 7 lijn

We verwachten dat Apple in september zijn nieuwe vlaggenschepen zal lanceren. Bijna een maand nadat directe concurrent Samsung zijn tweede lichting vlaggenschepen al heeft gelanceerd. Er is tot nu toe weinig bekend over de specs van de iPhone 7. Het gerucht gaat dat het toestel wel eens even krachtig als een iPad Pro kan zijn. Tot september rest er meer dan genoeg tijd voor meer lekken en dan zullen we zien of het er daadwerkelijk drie zijn.

Geniet ondertussen van deze video.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones