iPhone 7: OLED-display?

Als we de geruchten mogen geloven, gaat het vertrouwde en gevoelige LCD-scherm van de iPhone op de schop. Dat wordt beweerd in een Japsanse krant, waar Macx.cn over bericht. Dit jaar zou Apple de schermen van een paar soorten toestellen vervangen. Maar heel realistisch is dat ook niet, aangezien de pas opgekochte schermenfabriek van Apple pas eind dit jaar in werking gaat.

Eén afnemer

Eind november werd bekend dat al bekend dat Foxconn een schermfabriek aan het opzetten was voor uitzonderlijk één afnemer. Foxconn zal een flinke investering moeten leveren van 2,6 biljoen. De ‘schermtak’ van de fabrikant, Innolux, De naam Apple werd al meteen genoemd. Eind 2015 gaat de fabriek echt draaien.

Ook lekker opmerkelijk: deze week kreeg Apple patent op het realiseren van een vouwbaar mobiel apparaat mét OLED-beeldschermen. Maar de vraag is of deze twee gebeurtenissen met elkaar verbonden zijn. En om welke Apple-devices het gaat.

Apple zelf heeft (nog) niet gereageerd. We zullen het zien. Tot die tijd vermaken we ons prima met de iPhone 6.

Apple Watch

Dat de Apple Watch ook zo’n scherm meekrijgt, zou zomaar kunnen. Maar voorlopig nog niet: de smartwatch zal vanaf maart dit jaar in de winkels komen te liggen. Half februari zou het Apple-personeel daar al voor klaargestoomd worden.

De software zou volledig afgerond zijn. Er wordt nog wel gesproken over het verbeteren van de batterij en de oplaadduur. De Apple Watch zou eind maart verscheept worden. Dat schrijft 9to5mac die aardig betrouwbaar is.

In november stuurde de Senior Vice President van Apple’s online en fysieke winkels al een mail naar haar medewerkers: de Apple Watch zou de aankomende lente verwacht worden.

 

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones