Laatste iPhone 7 overzicht door Chinese Weibo lekker

iPhone 7 Plus

In afwachting van de grote onthulling aankomende woensdag 7 september weten we al veel van de nieuwe iPhone broers. Het blijft tot aan woensdag stiekem nog wel spannend of ze wel iPhone 7 worden genoemd. Gelukkig zijn we daar zo goed als zeker van dankzij allerlei fabrikanten van iPhone hoesjes.

Vandaag liet meester lekker Reviewer ons een mooi overzicht zien van wat we mogen verwachten tijdens de onthulling van Apple op woensdag 7 september aanstaande.

iPhone 7

iPhone 7 snelheid

De iPhone 7 en 7 Plus zijn beide uitgerust met de Apple A10 processor. De processor is geklokt op 2,4 GHz en uit recente benchmarkscores is het toestel snel! Daar komt nog eens bij dat de processor in de 7 bijgestaan wordt door 2 GB werkgeheugen en de iPhone 7 Plus zelfs 3 GB aan werkgeheugen.

Beide toestellen zijn beschikbaar in drie versies. Je kunt kiezen uit 32GB, 128 GB versie of 256 GB aan opslag. Prijzen variëren maar de iPhone 7 32 GB verwacht men met een adviesprijs van circa 720 euro.

Camera’s

De iPhone 7 Plus heeft twee 12-megapixel camera’s waarvan één met een groothoeklens die is gecombineerd met een telelens. Beide hebben optische beeldstabilisatie en worden geholpen door uitgebreide camera opties.

Vernieuwingen

Het is zeer veel besproken en er zijn voorstanders en tegenstanders. Maar de beide iPhones 7 hebben geen 3,5 mm koptelefoon aansluiting meer. Via de lightningpoort kun je in de toekomst genieten van muziek. Deze muziek schijnt via deze poort ook super goed te klinken en daarnaast kan Apple het toestel weer iets dunner maken. Je krijgt wel een tussenstukje mee geleverd voor je oude koptelefoon.

De home-toets is letterlijk een gevoelig punt voor Apple. De iPhone SE kreeg nogal wat te verduren omdat de knop niet goed functioneerde. Bij de 7-serie is dit probleem in ieder geval verleden tijd. De home-toets heeft een geïntegreerde drukgevoeligheid.

Waterdicht

De beide iPhones zijn waterdicht. Tenminste mits je ze binnen een half uur uit het water haalt en ze niet meer dan één meter onder water dompelt. Geen enkel probleem dus, wanneer je iPhone tijdens het appen uit je handen valt op het toilet. De iPhones zijn namelijk IPX7 gecertificeerd.

De twee beeldschermen van de iPhones zijn wat je noemt intelligent. Ze passen zich aan op basis van de omgevingskleuren. Dat geldt voor zowel de 4,7-inch iPhone 7 als voor de 5,5-inch iPhone 7 Plus. De technologie is vergelijkbaar met de True Tone van de 9,7-inch iPad Pro.

Vanaf woensdag zullen we dit allemaal zeker weten en weten we ook eindelijk welke kleuren er nou echt zijn. We verwachten dat je de iPhone ook in het zwart kan kopen.

iPhone 7 kleuren

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones