iPhone 7 Special Edition vanaf 24 maart te bestellen

iPhone 7 Special Edition vanaf 24 maart te bestellen

De iPhone 7 Special Edition en iPhone 7 Plus Special Edition zijn vanmiddag op de website van Apple opgedoken. Beide producten zijn vanaf a.s. vrijdag te bestellen. De iPhone 7 (Plus) Special Edition heeft een rode achterkant en een witte voorkant. De iPhone 7 Red is verkrijgbaar in Nederland vanaf € 879,- met 128 GB opslaggeheugen. Daarnaast heeft Apple de opslagcapaciteiten van de iPhone SE’s verdubbelt naar 32 GB en 128 GB.

Apple toont iPhone 7 RED (Special Edition) officieel op Apple.com

Dit is niks voor Apple. Een nieuwe editie van de iPhone wordt zonder groot persbericht of event op de website geplaatst. Natuurlijk was het al wel langer bekend dat dit toestel eraan zat te komen, maar meestal gebeurt dit met een speciale aankondiging en persconferentie. Ditmaal gebeurde het anders. Apple kondigde aan dat ze met een speciale editie zouden komen, maar het was een verrassing wat en wanneer dit exact zou plaatsvinden. Totdat we vanmiddag rond 13:00 ineens merkte dat de website van Apple eruit lag. Een kleine kwartier later bleek dat de website een nieuwe editie van de iPhone 7 toonde. Een rode. Jammer genoeg wel met een witte voorkant, maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak.

De iPhone 7 Red is verkrijgbaar vanaf € 879,- met 128 GB. De iPhone 7 Plus Red vanaf € 1019,-. Beide toestellen kennen enkel 128 GB en 256 GB geheugen en worden niet geleverd met 32 GB.

Apple steunt HIV/Aids fonds

Interessant aan de iPhone 7 Special Edition is het feit dat een groot gedeelte van de opbrengst wordt gedoneerd aan het HIV/Aids fonds. Hoeveel Apple exact doneert is nog onbekend.

iPhone SE verschijnt met 128 GB versie

Naast de aankondiging van de iPhone 7 Special Edition is er ook een iPhone SE verschenen met meer opslagcapaciteit. Namelijk 128 GB. Daarnaast is er nu ook een 32 GB. De oudere versies 16 GB en 64 GB zijn verdwenen. Apple heeft de opslagcapaciteiten van de iPhone SE dus verdubbelt.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones