Verschijnt de iPhone 8 in koper, zwart & parelmoer?

Verschijnt de iPhone 8 in koper, zwart & parelmoer?

De iPhone 8 houdt zoveel mensen bezig, dat de verkopen van iPhone 7 toestellen er zelfs onder te lijden hebben. Vandaag zien we nog meer van het jubileum iPhone vlaggenschip verschijnen. Naast een lange Youtube film van een dummy weten we nu dat de iPhone 8 misschien wel in drie bijzondere kleuren wordt gelanceerd.

Via Twitter en Youtube worden wij vandaag getrakteerd op prachtig beeldmateriaal van de iPhone 8. Nu hebben we natuurlijk al mega veel renders, modellen en 3D mockups gezien van het 10 jarig jubileum vlaggenschip van Apple. Deze beelden zien er geweldig uit en kunnen we je niet onthouden. Uiteraard geldt dat je de beelden met een korreltje zout moet nemen. Het blijven lekken en Apple werkt waarschijnlijk ook met meerdere modellen. Als eerste tonen we drie foto’s vermoedelijk uit China. Zou de iPhone 8 in deze kleuren verschijnen? Vandaag attendeert Twitteraar Zyadatef ons op een Youtube video van iemand die een dummy iPhone 8 heeft ontvangen. De dummy is oorspronkelijk bedoelt voor een bekende case fabrikant.

Potential Apple iPhone 8 drie kleuren

 

Vermoedelijke drie kleuren van de iPhone 8

Het jubileum model van de iPhone verschijnt vermoedelijk in twee gloed nieuwe kleuren met glimmend zwart. We zien via Twitter de onderstaande drie beelden verschijnen dankzij Olaf Schmidt. Het lijken de daadwerkelijke iPhone 8 vlaggenschepen te zijn al is het natuurlijk onduidelijk in hoeverre de beelden 100% echt zijn. Toch geven ze een prachtig beeld van hoe de iPhone 8 er ook echt uit kan gaan zien. Vrijwel alle geruchten gaan uit van een dual camera setup die 90 graden gedraaid is ten opzichte van de iPhone 7 Plus. De beelden tonen drie kleuren, een koper kleurige iPhone 8, een glimmend zwarte iPhone 8 en wat lijkt een parelmoer of aluminium gekleurd model.

Het lijkt een logische keus voor Apple om het speciale en vooral dure jubileum model in andere kleuren te leveren dan de standaard iPhone. Zo weet je als Apple fan direct dat iemand het jubileum model heeft. De iPhone SE en iPhone 5S lijken veel op elkaar, maar alleen de laatste is er in de kleur roségoud. Dat model is zeer populair omdat het de enige kleur waarbij je meteen door hebt dat iemand een iPhone SE gebruikt.

Potential Apple iPhone 8

iPhone 8 dummy model

Voordat een vlaggenschip op de markt komt, moet je natuurlijk al bescherming hebben. Het lijkt een kip/ei verhaal, maar vrijwel altijd is de bescherming voor een premium vlaggenschip er eerder. Hoe dat kan? Via de dummy modellen die smartphone fabrikanten naar case fabrikanten sturen. De onderstaande Youtube film geeft duidelijk weer wat je mag verwachten van de iPhone 8. Het blijven natuurlijk verwachtingen aan de hand van een dummy iPhone. Ook hierbij moet je helaas weer een korreltje zout nemen, het lijkt een waarheidsgetrouwe dummy. Toch kunnen wij hier niets over zeggen met zekerheid. Geniet van de beelden en vergelijkingen met de huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones