Nieuwe iPhone 8 renders & Apple populair bij vrouwen

Nieuwe iPhone 8 renders & Apple populair bij vrouwen

Nieuwe iPhone 8 renders bieden een prettige onderbreking aan alle Samsung Galaxy S8 lekken. Weibo lekker Reviewer toont ons een aantal prachtige beelden van iDropNews. Daarnaast postte de lekker een onderzoek waaruit blijkt dat vrouwen een grotere voorkeur voor Apple hebben dan mannen.

Nieuwe iPhone 8 renders tonen een prachtige witte iPhone 8 (of iPhone X). Het nieuwe premium vlaggenschip heeft iets weg van de LG G6 en het aankomende Galaxy S8 vlaggenschip. De twee hoofdcamera’s zijn terug en je ontgrendelt de smartphone met de vingerafdrukscanner die is geïntegreerd in het beeldscherm. Reviewer toont ook de resultaten van een interessant onderzoek. Vrouwen (Chinese) hebben duidelijk een voorkeur voor de Apple iPhone 7. Terwijl mannen liever een Samsung Galaxy S7 of Huawei Mate 9 zien.

Apple iPhone 8 renders

De nieuwe renders van iDropNews laten de nieuwe iPhone 8 in een prachtige witte kleur zien. De smartphone heeft een vergelijkbaar ontwerp met de LG G6 en het aankomende Galaxy S8 vlaggenschip. Door de Edge lijkt de Apple iets meer op de Samsung Galaxy. Waarschijnlijk gebruikt Apple dit jaar namelijk een AMOLED beeldscherm met Edge. Je kunt de telefoon ontgrendelen met de vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm. Het betekent helaas wel dat de home knop is opgeofferd. Uit de afbeelding met het cameramenu komt duidelijk de Edge in het beeldscherm naar voren. De nieuw iPhone heeft praktisch geen bezels langs het beeldscherm. De achterkant van de telefoon lijkt op de Apple iPhone 7 Plus met de dubbele hoofdcamera opstelling en LED flitser.

iPhone 8 concept

iPhone 8 Edge display

iPhone 8 render

 

Vrouwen hebben een voorkeur voor Apple, mannen Samsung

Weibo gebruiker Reviewer laat ook een interessant onderzoek zien. Uit het onderzoek blijkt dat er een behoorlijk verschil is tussen vrouwen en mannen, in de voorkeur voor een high-end smartphone. Helaas kunnen we niet achterhalen wat er precies onderzocht is, maar de resultaten tonen de voorkeur van mannen en vrouwen. De getoonde resultaten laten zien dat vrouwen een grote voorkeur voor de iPhone 7 hebben en de Huawei Mate 9 verkiezen boven de Samsung Galaxy S7. Terwijl mannen juist het tegenovergestelde hebben. Mannen zijn duidelijk meer gecharmeerd van de Samsung Galaxy S7 en hebben veel minder met de Apple iPhone 7. Het valt op dat mannen de Galaxy S7 en Huawei Mate 9 bijna even veel verkiezen.

Het onderzoek laat nog iets zien. Want in ieder geval voor de mannen is Huawei tot de premium merken toe getreden. Sinds vorig jaar heeft het merk enorme stappen gemaakt. De lancering van de Huawei Mate 9 en de Porsche design limited editie heeft hieraan bijgedragen. Daarnaast is de Kirin processor van de Chinese fabrikant in hoog tempo ontwikkelt tot gelijkwaardige processors met de Qualcomm varianten.

 

Bron: 1

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones