‘iPhone 8 wordt geleverd inclusief AirPods’

‘iPhone 8 wordt geleverd inclusief AirPods’

Analisten van de internationale zakenbank JPMorgan hebben van bronnen dichtbij het vuur vernomen welke functies de iPhone 8 zal gaan bevatten. Ook weten zij te melden dat er een gratis set AirPods in de verpakking van het toestel bijgesloten zal worden. Dat is te lezen in een interne presentatie die men voorbereidt heeft voor investeerders.

JPMorgan spreekt zich uit

Analisten van de JPMorgan bank hebben een presentatie online gezet waarin zij investeerders in de bank uitleggen wat zij van de nieuwste iPhone verwachten. Dit toestel wordt vermoedelijk ergens in het najaar aangekondigd, er gaan diverse geruchten de ronde, en over de naam van het toestel bestaat eveneens een hoop onduidelijkheid. De meest gehoorde en meest logische naam is uiteraard wel de iPhone 8. De analisten van de bank delen in het verslag enkele interessante verwachtingen ten aanzien van het toestel. Onder meer het gebruikte display, de aanwezige accessoires en de aanwezigheid van een Touch-ID sensor worden besproken.

OLED-phone

Volgens de analisten zal de iPhone 8 een edge-to-edge display gaan bevatten, net zoals de Samsung Galaxy S8 momenteel al heeft. Ze hebben hierbij een tekening gepubliceerd waarop te zien is dat het display vrijwel geen randen zal hebben en over de gehele breedte van het scherm zal doorlopen. Over het gebruikte materiaal van het display doen de bankiers ook een mededeling. Zij vermelden dat het scherm van OLED-materiaal gemaakt wordt. Dit is een gerucht dat vrijwel altijd terugkomt.

Ook vermelden de analisten dat de batterij van de iPhone 8 flink vergroot ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7. Door de batterijcapaciteit met 30 procent te vergroten zal het toestel dan ook een 3770 mAh accu bevatten. Daarnaast meldt de presentatie dat er een gratis set AirPods bij het toestel geleverd zal worden. AirPods zijn de unieke, draadloze headsets van Apple die gelijktijdig met de iPhone 7 en 7 Plus werden gelanceerd. Daarnaast zou Apple ook de stereokwaliteit van de iPhone 8 flink hebben verbeterd waardoor de uiteindelijke geluidskwaliteit beter zal worden.

Touch-ID

Over de aanwezigheid en locatie van Touch-ID tasten de analisten in het duister. Er gaan geruchten rond waarbij gesuggereerd wordt dat Apple de vingerafdruksensor onder het display zal inbouwen. Samsung koos er met zijn Galaxy S8 toestel bijvoorbeeld voor om de sensor aan de achterkant van het toestel te plaatsen. Dit komt vermoedelijk omdat men de techniek voor het plaatsen van een dergelijke sensor aan de voorkant, technisch niet rond kreeg. Dan nog een kleine disclaimer: uiteraard is bovenstaande informatie geenszins bevestigd. Het zijn en blijven geruchten. De geruchten zijn echter wel afkomstig van een grote, wereldwijde zakenbank.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones